TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • okut_val
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2009
    • 1325

uzlaşma 103.825 ama 114.000 den kapadı..
    haftasonu ne şortçu rahat ne longcu...
    '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• okut_val
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2009
      • 1325

Sabah Meril in günahını almışız bak yaa o kapanmamış... citi ile credit miş kapanan...
      iyi haftasonları
      '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• TALEBE
        A-YI
        • 24 Ekim 2010
        • 1221

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sabah Meril in günahını almışız bak yaa o kapanmamış... citi ile credit miş kapanan...
        iyi haftasonları
        bir de...GARANcı abi.........

-endeksin düşmemesi için de çok uğraştı.....

hakkını yemiyelim.....

peki.İŞYATIRIM.... HSCB............alımları için analiziniz...?

borsada.3.200 işlem hacmi..... - kapanış..... bugün mal veriş günü.... ..bu haftaya da devam eder inşallah..........
        Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kani
          Tecrübeli
          • 26 Kasım 2010
          • 1084

Bu cıtı pozunun tamamınımı kapadı
          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• thebaboli
            Sistemli Borsacı
            • 06 Temmuz 2012
            • 843

Arkadaşlar abiler sizlere bir önerim var tabi önemserseniz. Burada bazıları yazıyor bazıları takip ediyor. Bu bence bizi ileriye götürmez. Klasik deyimle balık verilmesi veya almak amaç olmamalı. Elbette bunlarında faydası var ama nedenini bilmeden kazanmanın ne önemi var? Kaybederken de nedensiz kaybedebiliyorsunuz. Takip edilenler Egeli Eksper Okut mazallah yazmayı bıraksa ne yapacaksınız? Neye göre alıp satacaksınız? Dımdızlak ortada kalacak kendinize başka birilerini arayacaksınız. Elbette bazı önemli kişileri takip edeceksiniz düşüncelerini pozlarını önemseyeceksiniz de sebebini kaldıracını bilmeden poza girmek portföy batırır ve bu tamamen o poza girenin sorumluluğundadır.

Sonuç olarak şuanki hali kısmen faydalı olsada genel olarak faydasızdır bence. Bu tecrübeli dostlar bizlere neyi neden yaptıklarını anlatırlarsa bizde kendimizi geliştirebiliriz. Böylece birliktn kuvvet doğar. Yepyeni fikirler oluşabilir ve çok daha faydalı hale gelebilir. Bu öneriyi yapmamdaki sebep burayı diğer forumlara göre daha samimi bir ortama sahip olmasıdır. Yaparlar yapmazlar onlar bilir
            .

efedi Nickli Üyeden Alıntı

-matrıks-
            I'm gonna make him an offer he can't refuse!
            Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3010

güzel fikir babolim ancak kendimden örnek vereyim,
              10 yıllık SAP uzmanıyım , (System, Application and Products) (kısaca büyük sanayi firmalarının satışlarını alışlarını üretimlerini stoklarını finasmanını takip ettiği program paketi diyelim)

yetişemiyorum bir çok işe, adam alıcam bir tane yanıma , bildiklerimi aktarsam, tahmini 6 ay sonra anca iş yapmaya başlayabilir.
              dememki oki yılların tecrübelerini aktarmak , kısa sürede olmayabilir, heleki ekrandan çok zor.

(bir masa kurulur 2 tek atılıpta karşımdaki dökülürse 2 saatte 1 yıldaki tecrübesini hafızama yazarım muhabbette o ayrı

eğitimden de önce ,yemek kokteyl kahvaltı görüşme buluşma falan olsaydı iyiydi.
              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• eksper
                Kıdemli
                • 17 Temmuz 2009
                • 3714

bugün not artırımıyla günlerdir dilden dile konuşulanlar gercek oldu.... millet tavan bekledi...ülen zaten tavandayız angut.... ne tavanı....ben ise bu olayı satış fırsatı olarak kullandım...zamanında spekülasyondan cıkamassan mecburi yatırımcı olursun....olayın özü bu...

Yorum

• thebaboli
                  Sistemli Borsacı
                  • 06 Temmuz 2012
                  • 843

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  güzel fikir babolim ancak kendimden örnek vereyim,
                  10 yıllık SAP uzmanıyım , (System, Application and Products) (kısaca büyük sanayi firmalarının satışlarını alışlarını üretimlerini stoklarını finasmanını takip ettiği program paketi diyelim)

yetişemiyorum bir çok işe, adam alıcam bir tane yanıma , bildiklerimi aktarsam, tahmini 6 ay sonra anca iş yapmaya başlayabilir.
                  dememki oki yılların tecrübelerini aktarmak , kısa sürede olmayabilir, heleki ekrandan çok zor.

(bir masa kurulur 2 tek atılıpta karşımdaki dökülürse 2 saatte 1 yıldaki tecrübesini hafızama yazarım muhabbette o ayrı

eğitimden de önce ,yemek kokteyl kahvaltı görüşme buluşma falan olsaydı iyiydi.
                  Dediğin doğru ekrandan biraz zor da olsa olur. Yapan bir çok kişi oldu ve olacaktır yeter ki yapılmak istensin.

Görüşmede kısmetse bir gün o da olur neden olmasın.

Bu arada yukarıda verdiğim isimleri takip edildikleri için yazdım. Sakın yanlış anlaşılmasın. Bilgisi olan herkesin paylaşmasını temenni ederim.
                  I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                  Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• TALEBE
                    A-YI
                    • 24 Ekim 2010
                    • 1221

Arkadaşlar abiler sizlere bir önerim var tabi önemserseniz. Burada bazıları yazıyor bazıları takip ediyor. Bu bence bizi ileriye götürmez. Klasik deyimle balık verilmesi veya almak amaç olmamalı. Elbette bunlarında faydası var ama nedenini bilmeden kazanmanın ne önemi var? Kaybederken de nedensiz kaybedebiliyorsunuz. Takip edilenler Egeli Eksper Okut mazallah yazmayı bıraksa ne yapacaksınız? Neye göre alıp satacaksınız? Dımdızlak ortada kalacak kendinize başka birilerini arayacaksınız. Elbette bazı önemli kişileri takip edeceksiniz düşüncelerini pozlarını önemseyeceksiniz de sebebini kaldıracını bilmeden poza girmek portföy batırır ve bu tamamen o poza girenin sorumluluğundadır.

Sonuç olarak şuanki hali kısmen faydalı olsada genel olarak faydasızdır bence. Bu tecrübeli dostlar bizlere neyi neden yaptıklarını anlatırlarsa bizde kendimizi geliştirebiliriz. Böylece birliktn kuvvet doğar. Yepyeni fikirler oluşabilir ve çok daha faydalı hale gelebilir. Bu öneriyi yapmamdaki sebep burayı diğer forumlara göre daha samimi bir ortama sahip olmasıdır. Yaparlar yapmazlar onlar bilir.
                    alkışlıyorum...

ancak.arkadaşlar.....yoğunlukları içinde ne kadar...ek bilgi verebilirler....?

gerçi.....grafik... paylaşımı.....tumer 1960... ve baboli.... güzel yapıyor...

arada...egelii de...hareket noktalarını anlatan grafikler veriyor.....

ama...bu...ülsup meselesi....

dilerim...diğer bilen arkadaşlar da... eksper,okut,taka emice(gelişmiş çalışmaları vardır), pori,manif.....ellerinden gelen katkıyı yapabilirler....

sen kendine göre başlat...baboli abi......belki gerisi gelir....... burası da güzel bir okul olur...inşallah.....
                    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kani
                      Tecrübeli
                      • 26 Kasım 2010
                      • 1084

baboli abim ben buraya çok basit bi sistem attım isteyen takip etsin kullansın diye oyle formul felan da değil fiyatların eğimini ve nerede daha çok sıkıştıklarını gösteren bi yapıyı verdim bu yapının sadece değersel bilgisini taka abime sorarak yaptım o bana değerini şu rakam olarak koy takip et dedi şimdi bu sistemin resmini atacağım 1 adet günlük bir adette saatlik resim vereceğim ve sistemin mantığını yazacağım faydası olursa ne ala
                      bu kahvaltı yeme içme işlerine tanışmak maksatlı eyvallah derim ama içinde içki vesaire mimkinse olmasın hayatım boyunca hiç o ortamlarda bulunmadım bulunmayıda arzu etmem yetişme sebebimle hem çokta utanırım sıkılırım bu tarz yerlerde kapısından bile giremem umarım meramımı anlatabilmişimdir

Yorum

• kani
                        Tecrübeli
                        • 26 Kasım 2010
                        • 1084

mantık şu matriks te phl2 indisi var bu indide 3 bölüm var günlük haftalık aylık bu 3 bölümünde kendi içinde 3 bölümden oluşuyor üstteki direnç alttaki destek ortadaki trend tsf indilerini 3 tane lazım ya bize trendi takip için ortadakine kapanış yapıyoruz görüntü ekrandaki gibi oldumu tamamdır biraz deneyin bakalım hiç bir şey bilmeyen için bile en azından bişey olduğu kanaatindeyim

Yorum

• kani
                          Tecrübeli
                          • 26 Kasım 2010
                          • 1084

günlükte ve haftalıkta orta bantın üstünde duran her şey alınır bu sisteme göre gerisi sakattır

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

he bi not bu sistem günlükten yukarıda phl2 indisi çalışmadığından çalışmaz bilginiz olsun
                            zaten gerekte yok zira site aylık desteği direnci ve trendi günlük grafiğin üzerinde vermektedir
                            veba husus haftalıklardada aynı

Yorum

• kani
                              Tecrübeli
                              • 26 Kasım 2010
                              • 1084

bu arada illada tsf indisinin kapanış değerini phl2 yapmak zorunda değilsiniz hiçte kullanmayabilirsinizde sadece phl2 nin değerini 685 yapıp bu şekildede takip edebilirsiniz ben aylık haftalık ve günlüğün renklerinii kafama göre ayarladım hepsi tek renk olmasın diye

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

turuncu 113450 altına sarkmayınca kısaya pera yok gözikiür
                                gündüz okutun dediği obo yu yapmış ama uymamış
                                üste bkıp 113450 altı kısa 114200 üstü uzun denir de alttakilere bakınca adam yerde dibe gitmecene görre demekkş döncek

Yorum

Working...
                                X

Debug Information