114 950 son ilaveleri kapattım....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yatcez kalkcez yatcez kalkcez ordayız durumu
biz maliyeti 112 civarlarında olan bir kısım gureba hatta 109 üstndekiler meleye meleye vakit geçirip bişekilde kurtarıp paçayı giden kara yanarızda
biçok 106 mallılar yandı borsayı bırakıp hatıralarına saklecek sanırım
Yorum
-
okut neyini kaptırdık....üc vuruş poz var benim elimde...seninde bana yakın galiba....yeter...bana göre agır pozum zaten....dört vuruşa cıktımmı kaşıntı ve kızarıklık oluyor vucudumda.....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abim güzelim şortları kaptırdık mı yoksa?
Sanki Şimşek aaaa pardon meril kapanıyor, karı cebe atıyorlar.. Yerli küçük yatırımcı parasını tahsil ediyorlar yabancılara...
Yorum
-
Esprisine yazmıştım abi...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokut neyini kaptırdık....üc vuruş poz var benim elimde...seninde bana yakın galiba....yeter...bana göre agır pozum zaten....dört vuruşa cıktımmı kaşıntı ve kızarıklık oluyor vucudumda.....
Merill 10 000 longu kapatıyor 1 hafta önce, 1-2 gün sonra 10.000 long açıyor, şmşek sağolsun tabi, birde not artışı gelir gelmez kapanıyorlar.. bu kadar da göstere göstere .ikilmez ki millet yaa.. buna kızıyorum
evet abi bu sefeer aynı pozdayız sizinle... aynı cepheden yanyana savaşıyoruz gibi bişi hatta...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterS.A. Günaydın
Hayırlı Cumalar Bol Kazançlar

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
vurma asla....en az bir ay bekle ikinci vuruş ücün.....obamanın şutlanışı bir ayyuka cıksın hele.....fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper aga... bu atunları ne edicez ona da bi çare düşün abicim... bi vuruş hakkım daha var altunda.. lakin elim gitmiyor...
Yorum
-
ya sabır... diyosun yani...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervurma asla....en az bir ay bekle ikinci vuruş ücün.....obamanın şutlanışı bir ayyuka cıksın hele.....
hayırlısı bakalım..
Yorum
-
eksperim pek takip edemiyorum simdi son iki vurus kapadim 113900 den ... iki vurus short duruyoreksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara .....ne durumdasın yaz hele.....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
dolar hakkında yorumu olan varmıdır,
levent hocam sen yorum yapma , aksiyon almaya vakit kalmıyor
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum