baboli...yazdıkların kısmen doğru...fakat 100 bin üzerinden şorta giren slowcu stop olmaz daha ....slow işini ya bilmiyorsun.... yada erken konuşuyorsun...yapma etme...kısa vade o yanıldı...söylememe rağmen bende tersdeyim...ama oyun sürüyor...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sepet. 2.10
dolar da...euro da....çıkıyor.....
beklenti bitti...... YAZ.....da ......geliyor......
borsadan....SAT...ve...ÇIK ...başlamış olabilir ....mi....?
not artışında gelecek dolarlar....henüz gelememişken.......Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Abi lafımın kastı sen değilsin yanlış anlama. Sen 112 hedefi verip yanılmış olabilirsin. Pozunu nasıl aldığınıda açık açık yazdın. Herkes gün gelir terse gelir. Bunlarda sıkıntı yok.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaboli...yazdıkların kısmen doğru...fakat 100 bin üzerinden şorta giren slowcu stop olmaz daha ....slow işini ya bilmiyorsun.... yada erken konuşuyorsun...yapma etme...kısa vade o yanıldı...söylememe rağmen bende tersdeyim...ama oyun sürüyor...
Ama yanlış hatırlamıyorsam biz geçen kurbanda bir şenliğe davetliydik. O şenliğe davetli olduğumuz dönemden bu döneme kısa değil mi? Kol kesmek sl olmak ile ilgili yazıları var olmam diye. Bu nasıl portföydür Allah aşkına bitip tükenmek bilmeyen şalvarbank gibi birşey ne zaman eli cebe atsa para çıkıyor herhalde.
Slowculuğu bende yaptım. 64 den başlayan çıkışa 70 de dahil olup 90 da fişimi çektiler. Dediğin gibi şuanki slowcunun fişide 125 de çekilir. Ama o zaman 80 olmadan da para kazandı denemez yanlışmıyım? Ama bugün 100 bin olsun paralar tırlarla gelir.
Anlamadığım nokta 10 bin puan hatta 20 bin puan terstte kalınca batmayanın 5 bin puan da nasıl tır dolusu para kazandığıdır?
O zaman yazayım bende burdan şort açıyorum 151 bin yanarsa mc yerim 110 bin yanarsa 2 tır dolusu parayı alırım. Komik olmamak lazım.
Mevzu uzasın diye demiyorum rahatsızlığım vardı paylaştım. Kimsenin arkasında da konuşmak istemem ama kendini KY nin kurtarıcı adledmek bu durumda çok saçma be abi.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
haaaah.....bu yazdıkların dogru işte....o dönemde kuzuya resmen yalvardım...bütün forum şahit ....dön dedim...yazılarım hala orada duruyor....olmadı...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi lafımın kastı sen değilsin yanlış anlama. Sen 112 hedefi verip yanılmış olabilirsin. Pozunu nasıl aldığınıda açık açık yazdın. Herkes gün gelir terse gelir. Bunlarda sıkıntı yok.
Ama yanlış hatırlamıyorsam biz geçen kurbanda bir şenliğe davetliydik. O şenliğe davetli olduğumuz dönemden bu döneme kısa değil mi? Kol kesmek sl olmak ile ilgili yazıları var olmam diye. Bu nasıl portföydür Allah aşkına bitip tükenmek bilmeyen şalvarbank gibi birşey ne zaman eli cebe atsa para çıkıyor herhalde.
Slowculuğu bende yaptım. 64 den başlayan çıkışa 70 de dahil olup 90 da fişimi çektiler. Dediğin gibi şuanki slowcunun fişide 125 de çekilir. Ama o zaman 80 olmadan da para kazandı denemez yanlışmıyım? Ama bugün 100 bin olsun paralar tırlarla gelir.
Anlamadığım nokta 10 bin puan hatta 20 bin puan terstte kalınca batmayanın 5 bin puan da nasıl tır dolusu para kazandığıdır?
O zaman yazayım bende burdan şort açıyorum 151 bin yanarsa mc yerim 110 bin yanarsa 2 tır dolusu parayı alırım. Komik olmamak lazım.
Mevzu uzasın diye demiyorum rahatsızlığım vardı paylaştım. Kimsenin arkasında da konuşmak istemem ama kendini KY nin kurtarıcı adledmek bu durumda çok saçma be abi.
Yorum
-
baboli aynen şalvarbank...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi lafımın kastı sen değilsin yanlış anlama. Sen 112 hedefi verip yanılmış olabilirsin. Pozunu nasıl aldığınıda açık açık yazdın. Herkes gün gelir terse gelir. Bunlarda sıkıntı yok.
Mevzu uzasın diye demiyorum rahatsızlığım vardı paylaştım. Kimsenin arkasında da konuşmak istemem ama kendini KY nin kurtarıcı adledmek bu durumda çok saçma be abi.
ama yazdığını kaçırmışsın sen, 15 sene elimde amazon.com kağıdı var diyordu. Ve 3 milyon dolara satmıştı...para-iman ilişkisi..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Manif tırlar dolusu parası olmasına eyvallah ama ne yardımcı olmaya çalıştı KY de tır dolusu para var nede 10 kontrat (bu kısmı atıyorum 1000 de olabilir) 115 den kısa açtıysa 120 olduğunda 5000 puan zarar ederken 110 olduğunda 10 bin puan kar edilebilir diye bir durum var.manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaboli aynen şalvarbank...
ama yazdığını kaçırmışsın sen, 15 sene elimde amazon.com kağıdı var diyordu. Ve 3 milyon dolara satmıştı...para-iman ilişkisi..I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
Cümlemizin cumasını Rabbim kabul etsin.

Alt kanalların kırılımı 2000 puan civarı bir düşüş getirebilir. Dikkatli olmak lazım. Üstler kırılırsa dert yok zaten longuz.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
ama Baboli, kuzu emminin hakkını yemeyelim. Ben kendisinden çok istifade ettim.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterManif tırlar dolusu parası olmasına eyvallah ama ne yardımcı olmaya çalıştı KY de tır dolusu para var nede 10 kontrat (bu kısmı atıyorum 1000 de olabilir) 115 den kısa açtıysa 120 olduğunda 5000 puan zarar ederken 110 olduğunda 10 bin puan kar edilebilir diye bir durum var.
Az çok piyasalarda iyi işlemler yapan kişileri bilirsin. Emminin furuşma şekli orijinal...İlk başlarda, tam algılayamayıp, full pozla dalıyordum..1-2 kurşun yedim. Sonradan sonradan olayını tam algılayınca, cebime para girdi şahsen...Allah razı olsun diyorum sadece...Dediği işlemlere uyup uymamak tamamen bizim elimizde ayrıca...Burası 103-104 iken yukarıda 109 var diyip misal şerh koydum. Olabilir diye yazdı yani...slow trader olmak sana-bana zor...Eksper veya kuzu emmi tarzı güreşenlerin, kolay beri sırtı yere gelmez. usulet ve suhulet: temel şart bu..biz çok teziz..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
Yorum