Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Senden bir ricam olacak. Vuruşunun toplam vuruş kapasitesine oranı olarak yazarsan takipçilerin için daha yararlı olur.
parayı 4 e böldüm
yarısını yani 2 part ı buralarda kullanmam kullanmayıda düşünmüyom çok sağlam olması lazım
poz 4te 1 vuruyom gerelkirse diğer 4te1 nen mal düşürme veya ilave yapıyom yoksa onuda kullanmıyom
şuan 4te2 pozdayım gerisini kullanmam çünki keçi modundayım bi tutam ot peşimdeyim
110 a geleceğini görüpte..500 puan için ters pozisyon açmak sadece bana mahsus sanırdım..
cengaverler çok.
Ama Allah varya..bu egelii yetenekli bi arkadaş..
yinede şu sözü unutmamak lazım..
keçiyi yardan uçuran bi tutam otmuş...
belki iyi trade ile yardan uçmuyorsun ama..girenleri çıkartmak için epey ter döküyorsun..
110 a geleceğini görüpte..500 puan için ters pozisyon açmak sadece bana mahsus sanırdım..
cengaverler çok.
Ama Allah varya..bu egelii yetenekli bi arkadaş..
yinede şu sözü unutmamak lazım..
keçiyi yardan uçuran bi tutam otmuş...
belki iyi trade ile yardan uçmuyorsun ama..girenleri çıkartmak için epey ter döküyorsun..
levent ustam çok yaşa
114200 e nokta yapıp bi basmalı 110 a diürdüm gene aynı diyom gerçide kaşıntı işte
kolay para bizi boziür illa sıkıntılı olcek
kapanışa yakın toplecek inş.
Burada Hacı Dimitrinin bana aldırdığı ektra part short 113,800 den açılmıştı..onu 112,075 ten kapandım..
ana pozuma döndüm..
bunlarıda 5 kademede vereceğim..ve yine aynı şekilde 5 kademede longa geçeceğim..
kuzu taktiğinin çift taraflı versiyonunu uygulayacağım..
Yorum