TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • TALEBE
    A-YI
    • 24 Ekim 2010
    • 1221

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu deniz yatırım....piyasaya ayağını attı ağzımıza etti....ogünde yazdım halbuki...bu adamı bitirirler diye...bitiriyorlar ....
    eksper abi...pastada..yoğun yeni alan.ya ..da satan.....yok gibi.....

yanlış mı yorumluyorum.......

senin tahlilin nedir...?
    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kani
      Tecrübeli
      • 26 Kasım 2010
      • 1084

kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bu altin 1420 ye atarsa kendini bu rakam yukardaki tepeyle soldaki direncin yuzde elli duzeltme yeri bu rakam altinda 2 gun kalirsa soldaki dip asagi gecilmek zorunda kalir buda borsalari bilmem nereye tasir
      ewet yarin kader gunu altinda ya kalkar gider 1420 ye yada soldaki dip asagi gecilecek baska senaryo laf kalabaligidir vobta kisaci arkadaslar hepinize gecmis olsun hala kisada israr edenlerede sadekallahulaziym deyecem
      oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• TALEBE
        A-YI
        • 24 Ekim 2010
        • 1221

hatta İŞYAT..satıscı olmaya başlamış...bile... (iyi haberdir inş..)
        Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• thebaboli
          Sistemli Borsacı
          • 06 Temmuz 2012
          • 843

Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ossun. yarın 114300 den kapattıklarımı 115300'den açarım

birde 114300 reverse olup long olsaymışım zaten kara bile geçecekmişim

115300 veya ne kadar üstünden binersem zararı çıkarma şansım o kadar büyük olur

böyle göz göre göre beklemek beni stres yaptı
          Dün Haritacı Eksper abiye 120-125 bin olur mu dediğinde aşağıdaki mesajı yazmıştım.

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Yeni zirve geçilirse hedef olması ihtimal dahilindedir. Ama yeni zirve yapılana kadar hedef 102 ler olabilir. İlk durak 108500 civarları olmakla birlikte.
          Eksper abide 113 üzeri olursa olabilir demişti.

Daha önce 106 üstüne atmadığı 106025 yanmadığı sürece 90275 hedefim vardı. 100100 den dönüp 106025 yakmıştı geçen vade sonu ve ben mecburen uzamıştım. Burası yine şorttu.

Şunu anlamakta güçlük çekiyorum. 106 kırılımı çok çok mühimdi. Çünkü 100-106 arası baya gitti geldi ve bir bant oluştu. Bandın kırılması kabaca 6 bin puan gerektirirdi ve öylede oldu. Arkasından kovalayan varmış gibi haldur huldur 112 ye çıktı. Halbuki 106 kırılımında kol kesmek lazımdı. Orda kesmeyenin 108950 tepesinin üstünün yanmasıyla sl olmamaksa gerçekten çok basit bir hamleyi göz göre göre es geçmekti. Ayrıca kol kesmek bir yana oralardan revers olunmasıda gerekiyordu.

Bu durumun aynısı 112800 geçilince de geçerliydi. Yaklaşık 1150 puan yerleştirmişti bana 112825 yandığında. Ordan revers olduktan çok kısa bir sonra 650 puan kar elde etmiştim son pozdan. Revers yapmayıp sl olan biri ise 650 puan zarar etmemiş oldu. Şort olan biri ise göz göre göre o 650 puanı yedi. Hadi olayın sıcaklığıydı ani hareketti bilmem neydi. Ama sabaj sl için de fırsat verdi. Sadrazama dün söylemiştim ama dinlemedi. Çünkü çok iyi bilirim o durumu bende o durumdayken gözüm görmez kulağım duymazdı. Ve gün sonu kapanış itibariyle 1800 puan civarı bir kar var.

Bunları yapamayan herkes geçsin aynanın karşısına palaya piyasa bankaya holdinge söveceğine kendine kızsın. Herşey göz göre göre yapıldı. Göremediysek bu başkasının değil kendimizin suçu. Suçu başkasına kesinlikle atmayın ve kendinizi en ağır şekilde eleştirin. Bukadar basit bir dönemde bu kadar zarar yapıyorsak ya bu işi bırakmalıyız ya bu işi öğrenmek için çaba sarfetmeliyiz.

Bu yazdıklarımdan şu mana çıkmasın. Dedim ve oldu. Böyle bir düşüncem hiç olmadı.

Sadece göz göre göre nasıl görmeyiz onu eleştiriyorum. Geçen sene haziran temmuz dönemlerinde batarken edindeğim tecrübeler bunlardı. O zaman da burdaki psikoloji hakimdi bende. O nedenle o duygunun ağırlığını bilirim. Yukarıdaki eleştirilerim inşallah sert olmuştur. Keşke zamanında sert bir tokat atanım olsaydı da o günleri yaşamasaydım.

Buyrun günün özeti ;

efedi Nickli Üyeden Alıntı

-matrıks-
          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

TALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            eksper abi...pastada..yoğun yeni alan.ya ..da satan.....yok gibi.....

yanlış mı yorumluyorum.......

senin tahlilin nedir...?
            bilmiyorum abim...beynim bende değilki artık....yoruldum inan olsun....bir hatalı işlem yaptım cektiğim eziyete bak....

Yorum

• TALEBE
              A-YI
              • 24 Ekim 2010
              • 1221

------------TEŞEKKÜR---------------

cesur..........analizinden dolayı.......baboliye.....

"tecrübe, kişinin hayatta yediği kazıkların bileşkesiymiş........"

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

bilmiyorum abim...beynim bende değilki artık....yoruldum inan olsun....bir hatalı işlem yaptım cektiğim eziyete bak....

olmuşla ölmüşe çare yok...........

para el...kiri...... gelir...gider.....

sağlığımız güzel olsun....

borsada fırsatlar bitmez......

Yorum

• polat55
                  Tecrübeli
                  • 09 Temmuz 2011
                  • 539

Egelim, sünnet hayırlı olsun..
                  Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• kuzey
                    Katılımcı
                    • 28 Ağustos 2009
                    • 162

Arkadaslar, hatirlarsaniz Babo abi 106.000 lere tekrar gelindiginde short olacagini soyleyen Kuzu'ya oraya geldiginde shortla da ne olacagini gor demisti. Dedigi oldu gercekten. Teknik tabii ki hersey degil ama belli kurallari da ihmal etmemek lazim. Herzaman degilse bile en azindan belli yerlerde stoploss sart. Tersde kalan arkadaslara gecmis olsun. Bu piyasalarda sagligimizi bozmayacak miktarlarla islem yapmak cok onemli. Cok risk almak saglikli dusunmemizi de engeller ve dogru yonde olsak bile aldigimiz riskin verdigi stresle bekledigimiz hareketin icinde kalmamiz cok zor olabilir. Bunlar acizane dusuncelerim. Kimseye akil vermek benim haddime degil zaten. Sadece tecrubelerimden aldigim dersler.

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

Eksperim gecmiş olsun...senin su durumun hepimize buyuk ders aslında...sen ki gordugum en disiplinli trade edenlerden ve piyasa kokusunu iyi alanlardansın dun kol kesmen gerekirken algılarına yenildin...kac zamandır 113 ustunde kacar demene ragmen üstelik..

Bu pala nasıl beceriyorsa algıları bir şekilde dagıtmayı iyi biliyor...
                      Yarın inşallah 113 lere gevser de herkese longlama şansı verir pala.. Bence henuz hedefine ulaşmadı bu totoş
                      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

teşekkür
                        sünnet oğlanın haliyle
                        BABOLİM
                        gene harikasın ciğerim çok doğru tespit braww

Yorum

• thebaboli
                          Sistemli Borsacı
                          • 06 Temmuz 2012
                          • 843

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          teşekkür
                          sünnet oğlanın haliyle
                          BABOLİM
                          gene harikasın ciğerim çok doğru tespit braww
                          Estağfurullah Vuruşkan Yiğidim

Yeğenimiz ve ailen için hayırlı olsun Egelim Allah diğer mürüvvetlerini görmeyi nasip eylesin.
                          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

hemşom sünnet hayırlı olsun.allah sağlık ve sıhhatle devamına erdirsin.
                            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• kuzey
                              Katılımcı
                              • 28 Ağustos 2009
                              • 162

Hayirli ugurlu olsun egeli kardes.

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

egelim ,hayırlara vesile ossun

düşündüm taşındım 10000 puana bizim dot dayanır mı hesabı buralardan 125 e giderse,kararım evet,
                                ölümüne furuşmaya devam,pozum az ama fazla olanlar beni kaale almasın
                                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
                                X

Debug Information