Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Egeli Abi, sen zararı çıkarttın 3 günde. Aç şu şort pozu yüreğimiz ferahlasın. Tebrikler.
inşallah sende çıkartırsın haritacım
bide hep azar azar aldım o halde bile çıktı
dün 112.5 a gider diye diye 111400den vurdum mesela bugün 111 erken kapadım
gene öleyken fifti fifti gayet güzel oldu
sıra stüne koymada
111500 e yazıldım gelirse bugünden cort olur gelmezse ytarın bakarım ama çok gidişi yok gari 108 e gelir
Bağdat yönetimi PKK dışarı çıkarken benim topraklarıma girmesin diyormuş. Adamlar haklı. Tayyip dışarı çıkın diyor ama onlar terörist de olsa senin vatandaşın Recep Bey... Esad azcık toparlansın, Suriye de uyarı verir. Ne arıyor bu 15000 kişi benim toprağımda der. Bir barış yaptılar ama ne kadar amatörce görüyorsunuz. Baştan beri yazıyorum. Onlar bizim vatandaşımız nereye gönderiyorsunuz diye...
Bu barış süreci daha çoook karışır. Bugün notu bahane edip satıyor gibi gösteriyor ki, millet asıl satış sebebine uyanmasın. 10000den fazla pozisyon kapandı. Yani 10000 kısa kontrat muhtemelen zararına razı oldu bugün.
Yorum