Eksper Allah acil şifalar versin üstadım elimizden gelen birşey olursa herdaim geliriz koşarız istemen yeter..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
eksper geçmiş olsun,yavruya allahtan acil şifalar dilerim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
dwiterda hisse yorumu istendi amergenden,grafiği yayınladı üstat sağolsun,altına yorum kazmanın birinden'sığ kaatlara yönlendirmeyin insanları,vebal altında kalmayın' gibisinden yazılar
la havle,yaaa sabır,üstelik bu kazmanın takipçileri de var,akraba evliliği ürünü bir toplumda yaşıyoruz,zeka özürlülük genetik,,herkes müslüman lafa gelince ama ahlaksızlık 2 yüzlülük tavan,ortalık pislikten geçilmiyor sövecem ayıp olacakoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
-
Yorum