Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
nihayet reputation verebildi
hep doleşge deyordu
nassınn babolim
Eyvallah Egelim aynı durum ben için de geçerliydi. Malum bu ara kasıp kavuruyorsun oratalığı Allah nazarlardan korusun kazancını daim kılsın. Maşallah öyle furuşuyon ki ben böyle aksiyonu holywoodda bilem görmedim. Tradene sağlık.
Biraz orta vadeci oldum. Çarpışmalarım kısa aç kapa olarak devam ediyor. Ama çok şükür sl olacağım yere gitsede karda olacağım. O yerde 106025-50.
Bu graf çok yardımcı oldu. Gördüğün gibi önümüz dirençlerle dolu. Üstlerinde kapanış yada 106025 yanması sl eder beni.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
tamamen tahmin vadenin son 2 gunu olmasindan kaynakli,
vade sonu manyakligi yapacagini dusunerek,
bu gun 1 yukari alirsa yarin bi kac misli bi sekilde asagi verecektir diye dusunuyorum.
Yorum