eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mikemmel tespitkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdam bu vadede teknik davrandı teknikten anlıyorum diyen herkeze ekmek verdi daha ne etsin hehehe
bigün bi oturttttcek pala bakakalcez emme son aylarda vediğini alsada sözüm yok
anapara yı çıktım 
Yorum
-
hemşom eyi gidiyonda günlük eyicene gıcık şekil formasyon ney halde.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
zurna formasyonu diyon yanitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhemşom eyi gidiyonda günlük eyicene gıcık şekil formasyon ney halde.
Yorum
-
yakışır hemşom.günlükte elmasa benzer bi nane oluşumu var gibi.bide sen bak istersen.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzurna formasyonu diyon yaniŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryakışır hemşom.günlükte elmasa benzer bi nane oluşumu var gibi.bide sen bak istersen.
Elması da FED, altını düşürdüğü gübüüü, düşürüüürse........ yandı gülüüüm..... bizim booo
rsa...
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
tyh itin oğlu 9.04 yaslama derdinde ötesi göte kazık formasyonu zaten son 3 ayın barı agresif bunda malı olanların ötesini beklemesi nasıl bi teknik açı olur meraktayım hehheheh ulen bu borsayı kökünden kaldıracan herşey sanal beee yada düşmek yasak hep mecburi istikamet yukarı yapacan bak bu olur (titan bist aş) olarakta ismi düzelttikmi tamamdıroturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
TÜRKİYENİN DIŞ BORCUNUN %10 (SANIRIM KAMUNUN %10 U YOKSA BATIK OLMASI ALZIM) TEK BAŞINA UÇAN KUŞUN BORCUkani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterthy kasasında eksi -4.5 milyar dolar borç görünüyor bu matriks doğru diyosa ondan alıntılıyom bu thy o zaman çok pahalı breee ha sittir demek lazım o zaman bu thy ye
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread...011#post481011
NEYSE BEN YARIŞMAYA DAVET İÇİN GELMİŞTİM
SEÇİN 1 ER HİSSE[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
bedepe karı kurultayında apö posterleri asılmış,ATATÜRK posterinin üstüne...konuşulanları duysanız zaten konsantrasyon kamplarına gönderirsiniz bunları,.... ******* kanı bozuklarıoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-

Yorum