filet galdım
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
eksper abi son durum nedir?
hayirli haberlerini bekliyoruz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
[QUOTE=thebaboli;480776]Paylaşımı için EFEDİ ye teşekkürler.

sağ üstteki tablo...... haziran vade ile ilgili AĞA niyetlerini anlatıyor....diye yorumluyorum........
doğrumudur.... abiler....
GARAN -1,22 iken...... İSC +0,88Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
haziran vadede ralli olabilir mi ? kuzu abey den yorum alsak.. bu endeks yassı düzeltme üçgene döndü sanki..100 ün aşşağısı yokmudur nedir pehhh..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternisan vade....kapanisina bugun haric uc gun var.....
gorunen oki....once olusturdugu shortculari kesti....simdi kendi eline oynuyacak....
kuzu güzel yazmış.. vade sonuna kendine oynayacak diye.. 3 günü var.. 3 günde tırları yükledi yükledi skender...
haziran belki ralli..
Yorum
-
altina bu gun bakmadim, ne olmus be yaw, catir catir yukseliyo valla.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
KARŞILIKSIZ ÇEK İSTATİSTİKLERİ
2008 yılı…………..13.3 milyar TL
2009 yılı…………..15.6 milyar TL
2010 yılı……….…..8.5 milyar TL
2011 yılı……….… .8.6 milyar TL
2012 yılı……………16.2 milyar TL
2013 3ay (ort)…. 16.6 milyar T
karşılıksız çekte hapis cezası kaldırılınca yukarıdaki tablo ortaya çıktı,çok batan esnaf oldu,tayyar işini bilir,bu milleti sevmeyen ölsünoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Bir de Baroni penaltıyı atsaydı...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaa fenerbahçemLütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum

Yorum