ara sıra derinlik atıveriin pega dayım atıyodu,hadi bakiiim,105 leri bekliyorum ben de
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gördünüz değilmi arkadaşlar nasıl zorla ittirdi heyvan oğluTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaatlik ve 120 likler güçlü long bölgesinde şuan,
o yüzden hazır güçlü bölgede iken biraz daha yukarılara ittirip zorlaması daha makul olur gibi
ama artık para etmez, 15 ve 30 luklar güçlü bölgeden çıktı, 104600 lere bile gitse satış yer artık
375 i kaçırdık 104225 reverse şort
er veya geç en az 103500 ü potaya soktu pala
Yorum
-
amerihan uşaklarının efendisi kerry muz cumhuriyetinden çıkmıyor,pop eşbaşkanına da emirler yağdırıyor,yavşak zumre de yalakalığa devam ediyor bu arada natonun ordusu katilleriyle sarmaş dolaş olmuş
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
Daha önce 106025 i geçmeyen hareket kısayı ihya eder diyordum 105875 den döndü 5 bin puan saldı aşağı. Şimdide 105875 i geçmeyen hareket kısayı ihya eder. Üstünde yeni zirve şart olur bence. 104875 i geçmeden aşağı yönelirsek pek bir memnun olurumegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertam basıcek döndürüveriyo namıssız 105 e gadar yolun va leyn dallama
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
bitti THEBABOLİ bitti
dax ta teknik olarak 7718 veya 7758 var hedef, parite future hepsini zorluyorlar ama dax gitmiyor
bizde ise 60 lığın güçlü bölge çizgisi 104150 şuan, 14:00 ten sonra 104400 lere gelecek not artırımı bilmem ne gibi bir düzenbazlık çevirmezler ise çizginin altına geçeceğiz
altına geçtikten sonrada ne yaparsan yap iflah olmaz artık
ilk etapta 103 ile 103500 arasında bir yere dek seve seve basar, sonrasına tekrar bakarız
ekleme: 1 dakika içinde onuda ittirdiler 7711 e dek, her işleri zorlama ile, düzenbazlık ile
Yorum
-
o kerry sayesinde vobta borsada buralarda,VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
amerihan uşaklarının efendisi kerry muz cumhuriyetinden çıkmıyor,pop eşbaşkanına da emirler yağdırıyor,yavşak zumre de yalakalığa devam ediyor bu arada natonun ordusu katilleriyle sarmaş dolaş olmuş
amerikan derin devleti - turkiye - rusya
versus
global sermaye ( londra )
oyun sahasi burasi,
kalasnikof piyasa fiyatini longlayabiliyormuyuz?
yakin gelecekte en garanti getirisi yuksek emtia olur kendileri.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
yalniz kimin usak oldugu belli degil,
adamlar mecbur bize, davutoglu bacak bacak ustune atarken kelly onu dinliyor,
artik karsilikli cikarlar soz konusu.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hemşom haracı alalım basarız.yoksa vade sonuna kadar sürüngendeyiz.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbassssssssssssssssssssssssssssssssssssss yavlum basssssssŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yorum