umarım faydam olmuştur.hayırlı akşamlar eyi tatiller.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
sık sık beklerük hemşomtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterumarım faydam olmuştur.hayırlı akşamlar eyi tatiller.

Yorum
-
inş.103150 dünkü kırılma yerimiz.üstü uzaydır.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersık sık beklerük hemşom

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
825 flat, hatamızı telafi ettikTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101225 şort
inşallah pazartesi sabahı not artırımı ile uyanmayız
Yorum
-
Eşşek benimkini almadı... geceye haftasonuna long..okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparalar üstüme akıyo ahahaha..
101.250 leri 102.300 yazdım giderse gitsin
İyi tatiller'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
hoşgeldin deyelimche big Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese iyi hafta sonlari
bitsiz geceler
Yorum

Yorum