taka Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abi yıllardır bu dnsyi kullanırım ve memnunum. Telekom kaynaklı bir sorun olabilir mi? Sorun sadece vbuletin forumlarda mı başka sitelerde de var mı?I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
-
borsa kapandığından beri heryer güzel açılıyo.ama gün boyu kullandığım diğer sitede açılamadı.bu sorun farklı bölgedeki diğer arkadaşlardada olmuş.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi yıllardır bu dnsyi kullanırım ve memnunum. Telekom kaynaklı bir sorun olabilir mi? Sorun sadece vbuletin forumlarda mı başka sitelerde de var mı?ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
siteyle alakalı olduğunu düşünmüyorum zira cep telefonumdan dahil çok rahat girebiliyorum siteye pala işini biliyo kim yontuyosa palayı ayar veriyo gıcık aldıklarına hehhehehehtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsa kapandığından beri heryer güzel açılıyo.ama gün boyu kullandığım diğer sitede açılamadı.bu sorun farklı bölgedeki diğer arkadaşlardada olmuş.
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
vix...sorunun arama motoruyla alakası yok.... dsl ayarları ve forumlada ilgisi yok... misal cep telefonumun kendi veri saglayıcısla foruma girebiliyorum...ama cep telefonunun ayarlarını kendi bilgisayarımda kullandıgım modem baglantımla bağlanmaya ayarladıgım zaman cepten yine acmıyor....internet gecişim seans icinde buna izin vermiyor....seans kapanır kapanmaz düzeliyor....VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiçbir sorun yaşamadım bugün sitede giriş çıkış serbest
chrome deneyin bakiim
pala pezemeki biz cortçuları hasta etti doğridir emme timsah sabrı
Yorum
-
abi sizin durum biraz karışık,komplo teorileri gündeme gelüüür ister istemezeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervix...sorunun arama motoruyla alakası yok.... dsl ayarları ve forumlada ilgisi yok... misal cep telefonumun kendi veri saglayıcısla foruma girebiliyorum...ama cep telefonunun ayarlarını kendi bilgisayarımda kullandıgım modem baglantımla bağlanmaya ayarladıgım zaman cepten yine acmıyor....internet gecişim seans icinde buna izin vermiyor....seans kapanır kapanmaz düzeliyor....
egelim sen de mi
ulen herkes lönk ben yine cort kaldım,kapatmak istedim ama emir geç gitti kuş uçtu haliyle,inbe bağlantı yaktı beni
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
aga local bi sorun oldu bence, hangi hattin hangi kablonun nerden dolandigi belli degil.
yarin sknti olmazdiye dusunuyorum, aksam giderildiyse.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
işyerinde 3 ayrı pc dende giremedimVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi sizin durum biraz karışık,komplo teorileri gündeme gelüüür ister istemez
egelim sen de mi
ulen herkes lönk ben yine cort kaldım,kapatmak istedim ama emir geç gitti kuş uçtu haliyle,inbe bağlantı yaktı beni
evden giiryom
Yorum
-
alinti yapmayi yineleyebilirmiyizmehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende derinlik yok abi alıntı yaptım
))
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
yandaş medyada zürekli porsa istanbul pompalanıyor,pegazuz kazığı da cabası,arz katılanın aklına s.....,bu pompa rüzgarı düşüşü gerektiriyor,youtube tan video nassı ekliyoruz ağalar?oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum

Yorum