geceye şort....iyi soygundu....dostlarıma afiyet şeker olsun....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
valla abi 86 ya kadar çıkarttı nerdeyse... hiç böyle bi çıkış beklemiyodum... 84 ü geçemez derken ne oldu... büyük ders aldım bir daha herhangi birşey beklemeyeceğim..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergördügünüz gibi eksper gerektiginde şortluyor....emme gerektiginde.... ota boka degil...
neyse 4 milyar hacimi geçmiş kısa devam kıpraşmadım hiç öyle işte pehh
Yorum
-
aynen eksperim GEREKTIGINDE asl olan bu , yoksa shortla shortla kademeli olarak eninde sonunda zaten dusecek ..terside dogru .ve en niayetinde dustugu zamanda bunu basari olarak tanimlamak ne derece dogru ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergördügünüz gibi eksper gerektiginde şortluyor....emme gerektiginde.... ota boka degil...
bu arada 104200 e yazip cikmistim shortlari kapanmis ordan .... soyduk bugun yine eksperim sen cok yasa ....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
haliyle gelmişegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster104750 ye lönk yazdım gelüse akşam bakaruk

gün boyu kazandığımız 2liranın yarısını uçurmuş aga
zabanan 103200 den ortileyip 104200 lede veririz olmadı
ekran başında olmayınca genede fena gün sayılmazdı
Yorum
-
Eksper bugün efsaneydin.....teşekkürler button'undan daha fazlası gerekli bugünkü tradelerini paylaştığın içinSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
sadece butonlardan olmaz, nakis gibi isledin valla,
burdan ayrica tesekkur.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum