Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
memo55 diye bir arkadas var yan koyde hayli entersan birine benziyor adamin imzasi soyle :
`Gerçek ötesi bir hikayedeyim.Yerimden ayrılmak derdindeyim.Onu bilmek ,onu yaşamak gayretiyle bir değişimdeyim.Ardındaki iz muazzam ,işçilik akıl almaz; aptallığımın keyfindeyim.Hesap son an için...`
adamdaki ruh haline bakarmisiniz , fakat sorularim var simdi soracam yan koyde du bakalim ...
takılma böyle kırıklara, felsefi takılan adamın vob forumunda ne işi var.
2 sefer 104 den lönkleyip 104400 den kapatarak totalde 800 point aldım bugün
enson yete gari derken 103600 den gene vedi pala sağolsun
haliynen geceye 103600 lönk kaldım
kaça değdi kaça vurdu bilmem
en az104400 e gada lönkde durmaya niyetliyim
lönk devam
böyle şey görmedim,
ons fiyatından yapın hesabı,80.70 tl çıkar has altın gramı,
kapalıçarşı 82.70 alış 83.70 satış
bu nedir yahu?
bunların kafasına 82.70 den gömülmemesinin sebebi nedir?bunların 2 tl pahalıya alma güvencesi nedir?
demek kafalarına çakılacak mal mı yok?
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yav düşürün şu bankacılık endeksini aşağıda bekliyom sizi hadi para yatıyo bos boş olmazki saygı değer ayılar
düşemeyiz,sınırdayız düşersek çıkamayız.ya herrodayız anlayacağın.kerizde gelmiyo düşecek diye,o zaman mallara zam yapmalı palacım yoksa kendine sıkacak kurşunu.hehehe.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum