Evet yarında düsmeli bu itinoğlu
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksperim suna bir baksana ilk konusan kadin icimden guluyorum guluyorum hey allahim diyorum ...cok konusan ama hicbirsey soylemeyen kadin ... bunu nasil beceriyorlar hakikaten bravo...nuri sevgen iyi konusyor amayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Günlükde durum böyle ;

15 dklıkda da böyle ;

Bandın sınırında kapattı. Beklentim yarın önce 103025 deki desteğe çekilmesi. Buranın kırılmasına bağlı olarak hedef günlükteki destek olarak gördüğüm 102300 e kadar bir hareket.
İyi akşamlar.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
eksperim gunluk puantaji ben tutuyorum , mesaiye geciken sensin . istersen uyandirayim senieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparadigma bugünki güce aldanmamak lazım her zaman böyle olmaz....cok kıvrak olmalıyız....yarın önemli... işe erken gelmek lazım...
) sana bi dene soyle alarm ses siddeti yuksek bir saat bakem ben ...
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
uzlaşmaya göre 25 puan kar var geceye..okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103.650 long...
geceye long 1/4 oran'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Bunlara size not artışı yok demeden yıkılmak yok.. global çöküş var.. bunlar hayal peşinde.. global pala bunlara ayar verir diye düşiniyirim gısa biz zaman dilimi içinde. artık habermi icat eder ne ederse..
Yorum
-
baboli yarina denk gelen yukari trend(yesil cizgi ) kaca denk geliyor ?thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünlükde durum böyle ;

15 dklıkda da böyle ;

Bandın sınırında kapattı. Beklentim yarın önce 103025 deki desteğe çekilmesi. Buranın kırılmasına bağlı olarak hedef günlükteki destek olarak gördüğüm 102300 e kadar bir hareket.
İyi akşamlar.yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum