güzel gidiyor....maşşallah.....emme kuyrugu bende.... seyrediyor ve gülüyorum....ha ha ha
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1591,5 dan okuttum altunları... Allah cc bereket versin ..2 tur döndük... az izleyem.. aslında dip görüntüsü yapıyo altun.. lakin güvenim yok namıssıza... yeter...fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1580,5 den aldım sarı yawrıları... baklım bi daha cevirebilecekmiyiz....daha aşagı gelise az daha eklerim..
Yorum
-
Alışta kalmışım.. bekliyorum orda gerçekleşmemiş. yetişemedimokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103.500 son parti long.. full oldum..'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
eksper abi korkutmuyor değil ama 104 üzeri kapanış bekliyorumfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokut hızlı longör çıktın yaw... tebrikler valla... aynı yönde düşünmeme ragmen cesaret edemiyorum vallah... şortörleri kurtaracak iş 102 civarına bir tur daha... diye bakıyorum...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
gayet dogal bi donus.....daha cok short aciyor....ve shortlari kesiyor....POZIZYON AYARLIYOR....bakiniz..APS artisi....hicbirsey kaderi degistiremez....YER CEKIMINI YUCE ALLAHIM BOSUNA MI YARATTI....topraktan geldik topraga gidecegiz....gok ten gelseydik goke giderdik....gokte sadece mogollarin gok tengrisi var ki....insandan hoslanmaz.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eldeki 2/3 shortla devam, bu gün tepe yapıpta, yarın sabah bide üstüne + gap yaparsa, son kurşunu sıkıcam.
yoksa böyle devam.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum