görüyormusunuz...altın düştükce vobu alıyorlar....emme sınırlı...korku var cünki....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu konuda ölümüne vuruşmam....1510 stop rakamım.....meydan burda bassınlarda göreyim....kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterExper abi bu altın göçer abd ekonomik ve iç dengeleri bunu icap ettiriyor bu senenin tamamında gold için düşüş bekliyorum ne kadar tepkiler olsada
Yorum
-
103200 cortlar 102100den reserve ayni zamanda lönkbananaegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster103200 den cort geceye
özlemişim palanın hızını
Yorum
-
1580,5 den aldım sarı yawrıları... baklım bi daha cevirebilecekmiyiz....daha aşagı gelise az daha eklerim..fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersarı yawrıları verdim 1595,5 dan aga... az idi zati... tekrar gevşerse almak niyetindeyim...
Yorum
-
petrol fiyatlarını belirleyen merkezleri ABD'de teftiş ederek düşürmüşlerdi diye hatırlıyorum bi zaman,
10 15 dolar sopayla gevşettiler,
aynısını altına yapmaya çalışıyorlar, bizim mb'yi her konuda olduğu gibi burdada takip etmekte fayda var neticede, adamlar bir abukluk olduğunu hissettse, altın rezervlerini arttırmaya çalışmazlardı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum