TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

müftü..... herhalde oda ters pozdaydı olaya müdahil olmuş....ha ha ha

Yorum

• VIX100
      Tecrübeli
      • 03 Kasım 2011
      • 1945

biz kısaldık da nooldu,zürünmeye devam
      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

şu an günün tepesinde olmamız lazım....

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3002

yok abi yine camış gibi, yine yaban dmz'u gibi.

domdom tüfengi ile vursan, oh be demir eksikliğim vardı, iyi geldi der, yine yürür.
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kavak63
            Tecrübeli
            • 11 Mart 2013
            • 445

VADELİ İŞLEMLER PİYASASI

ABD borsaları haftanın son işlem gününde yükselişlerin ardından kar satışları ile geriledi, endeksler cuma günü 0.20 değer kaybetti. Bu sabah ise piyasalara sert satışlar hakim. Hafta sonu yaşanan G.Kıbrıs gelişmeleri tüm dünya borsalarına sert satışlar getirmiş durumda ABD vadeli endeksleri %1.40 'a varan düşüşlerle işlem görürken Asya da borsalar %2'e yakın gerilemiş durumda.

Nisan vadeli endeks30 sözleşmesi günü 101.850 -103.775 aralığında işlem görerek günü 103.200 seviyesinden tamamladı. Sözleşmede açık pozisyon sayısı 12357 adet artarak 226.869 adet sözleşmeye yükseldi.

İMKB 30 endeks kontratı haftanın son işlem gününde bir önceki gün yaşanan satışın tamamını geri alarak 103.000 seviyesinin üstünde kapatmayı başardı. Bu sabah piyasalarda yaşanan sert düşüşlerin etkisiyle sert satışlarla başlamasını beklediğimiz kontratta önemli destekler 102.200-101.800-101.500 seviyelerinde.

Sözleşmenin güne 800-1000 puan düşüşle başlamasını bekliyoruz.

Nisan vadeli dolar konttratı 1.8120 - 1.8260 aralığında hareket ederek günü 1.8245 seviyesinden günü tamamladı. Konttratın bugün 1.8150-1.8400 bandında hareket etmesini bekliyoruz.

TACİRLER.
            T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ

Yorum

• thebaboli
              Sistemli Borsacı
              • 06 Temmuz 2012
              • 843

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              babboli , periyodik olarak sistemi paylasta bir bakalim performansini olcelim sistemin ... eksperim hemen tahlil eder teshisi koyar zati ...
              Paradigma abey sistem 102350 den sata geçti. Bende gapı kapatmasını bekleyerek şort kervanına 950 den katıldım. 103275 üstü 5 dklık kapanış long sinyali verir.
              I'm gonna make him an offer he can't refuse!
              Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• polat55
                Tecrübeli
                • 09 Temmuz 2011
                • 539

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                günaydın ağalar....bugünün önemine binaen birşeyler yazayım dedim...kelimeler kifayetsiz kaldı....vazgectim...rabbim onlara şehitlik makamını bahşetmiş zaten üzerine daha ne denilebilirki....bizede ecdadımıza layık olmak yakışır...allahıma hamd olsun şehit torunlarıyız... bu vatanda yaşayıp bunu diyemeyenler ise kahpenin torunlarıdır....
                Gözümsün...
                Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• paradigma
                  Tecrübeli
                  • 19 Haziran 2009
                  • 1088

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Paradigma abey sistem 102350 den sata geçti. Bende gapı kapatmasını bekleyerek şort kervanına 950 den katıldım. 103275 üstü 5 dklık kapanış long sinyali verir.
                  ee babolim simdi nasil oluyor bu is hani 102350 den sata gecmisti ordan satsa idin bak 600 puan kica girmisti ..ben anlamiyorum bu sistemleri hep en dusukten sat veriyor en yuksektende al veriyor bunlar .... peki 950 den sat ti isen sistemin hala sattami suanda ala gecmedimi ?
                  yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• okut_val
                    Tecrübeli
                    • 03 Mart 2009
                    • 1325

Günaydın.. Bu vatan uğruna canlarını feda etmiş bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz...

103.200 ortalama full long devam.. Bugün bizim piyasa gücünü gösterecektir.. bakalım piyasa long mu şort mu? İşlem yapmıcam hedefime kadar bekliyecem ...
                    '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• thebaboli
                      Sistemli Borsacı
                      • 06 Temmuz 2012
                      • 843

ee babolim simdi nasil oluyor bu is hani 102350 den sata gecmisti ordan satsa idin bak 600 puan kica girmisti ..ben anlamiyorum bu sistemleri hep en dusukten sat veriyor en yuksektende al veriyor bunlar .... peki 950 den sat ti isen sistemin hala sattami suanda ala gecmedimi ?
                      Durum öyle değil. Bugünün ekstrem bir gün olacağı dün gece belliydi. Böyle durumlarda sisteme uyarken dikkat etmek gerekir.

95325 den al verip 102950 den şorta dönüp 102575 den longda dönen sistem 102350 den şort açıp zarar yazsa ne olur? O kadar kredisi var zaten bende. Bahsettiğim rakamlardan sence tepe de al veren dipte sat veren bir sonuç mu çıkıyor?

Tepe ve dip avcılığı traderi batırır.

Ayrıca sistemin ala geçmesi için gereken şartı yazdım. 103275 üzeri 5 dklık kapanış lazım dedim. Yani sistem hala şortta.
                      I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                      Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• paradigma
                        Tecrübeli
                        • 19 Haziran 2009
                        • 1088

ver lan it oglu it dunya yikiliyor umrunda degil ...
                        yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          hay senin Allah iyiliğini versin bende gerçekten böyle bişi olduğuna inan dım arayacaktım eş dost akrabaları yardımını koşsunlar
                          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

Shortçulara kış kış yapıyor ***** 102.275 altı olmaz bu gidişle
                            oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• TÜRKOĞLU
                              Yasaklı
                              • 04 Mart 2013
                              • 230

ver lan it oglu it dunya yikiliyor umrunda degil ...
                              bol kazançlı haftalar dilerim hepinize arkadaşlar
                              hangi yıkılma, sayın paradigma ? artıya geçecekler neredeyse
                              çok önemli gördüğüm bir detayı aktarayım sizlere
                              (korelasyon yapar yapmaz, bilemem )
                              VOB 20.02.2013 günü günlükte AL vermişti takip ettiğim bir sistemde, peşine 2 günde 5000 puana yakın düşüp aynı hızda geri topladı ve bu düşüş al veren çizginin TESTİ ve ikili dip olarak kayda geçmişti.
                              bu resmin aynısı şuan paritede sahneleniyor
                              cuma günü günlük olarak AL verdi. ve kıç kadar rum kesiminin 10 milyar eurosunu bahane ederek 1,28 leri yaktılar sabaha kadar, şimdi neredeyse 100 pips yukarda dipten
                              günlüğü al verdiren çizgileri test etmeye 2 li dibe geldiler bence
                              çizgiler düz hesap 1.2940
                              yani benim sistemimde

paritenin 1,2940 üzerinde kalması demek günlük periyotta ikili dipli teyitli al sinyalindeyim demektir.
                              bilgilerinize sunmak istedim

belki yarında yakabilirler bu rakamları ama bence bugün terk edecekler 1,2940 ları ve sert hamleler ile yukarı atıp uzunca bir süre 1.29 lu rakamlara elveda diyecekler

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

anlaşıldı yine yukarı atacak,pamuk eller cebe o zaman,102050 ye çok düşük hacimle geldi belli etti
                                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
                                X

Debug Information