tünaydın.... ac köpek ambar deler mi???bakıyorumda caresizlik ne kadar kötü...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aslinda ozellikle kibris secildi, burasi kucuk bir labratuar,
burada deney yapilip tepki olcumleniyor, olabilirlikler hesaplaniyor.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslinda ozellikle kibris secildi, burasi kucuk bir labratuar,
burada deney yapilip tepki olcumleniyor, olabilirlikler hesaplaniyor.

* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
eksperim bende sadece o para vermeyen varya ondan vareksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCARESİZLİK GÖSTERGESİ...... biliyorsunuz elimde ekonomik göstergelere uygun dört ayrı poz var....altın,euro/dolar,dolar/tl, vob....ücü para veriyor...skender caresizlikle devamlı öteliyor....
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Paradigma abi anında yazmadım diye kızacak ama dün açılan şortlar long sinyalinin gelmesiyle birlikte önce sl olunup sonra 103025 den uzuna geçti. O uzunlarda 575 den yarısı flat. Diğer yarısı da 475 den ya flat olur yada devam eder.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParadigma abey sistem 102350 den sata geçti. Bende gapı kapatmasını bekleyerek şort kervanına 950 den katıldım. 103275 üstü 5 dklık kapanış long sinyali verir.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Diğer pozda kapatıldı. 102500 altı şorta döner ama şuan için sistem hala longda.thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterParadigma abi anında yazmadım diye kızacak ama dün açılan şortlar long sinyalinin gelmesiyle birlikte önce sl olunup sonra 103025 den uzuna geçti. O uzunlarda 575 den yarısı flat. Diğer yarısı da 475 den ya flat olur yada devam eder.

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
istinyede bekliyoz biz, henüz orda bişi yok.Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİstanbul'da deprem oldu...Hisseden var mı?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Arkadaşlar vobda hesabım yok, burayı sadece zevk için takip ediyorum. Breziya alıp Türkiye satmak istiyorum, aradaki farktan para kazanmak istiyorum, bunun en kolay yolu nedir, nasıl yapabilirim.
Yorum
Yorum