Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
şöyle bir bakınca halen yukarı hareketin devamını görüyorum.. bankalar yukarı işaret ediyor bence... altın da da en azından tepkinin bir miktar daha devamını beklerim... benim görebildiğim bu.. elbette sigarasızlık konsantrasyonda problem teşkil ediyor...
vob yok..elde kagıt var... az altın uzun var.. hayırlısı olsun...
kimseyi de etkilemek istemem tabi... ancak, herkes her iki yöne de poz unu iyi ayarlasın... hayal kırıklıgı olmasın sonra... üzülüyoruz... riskleri iyi ayarlıyalım.. ki dönüşü olmayan yola girilmesin... nacizane... hürmetler...
sistem şart.. ama nasıl yapılır ne edilir bilmediğimiz için bir şansımız yok sistem konusunda.. sistemi olanlarda paylaşmıyor milyar dolarlık piyasa sanki aynı sinyal gelince farklı bi durum olacak gibi saçma nedenlerle.. ee verir vermez kimse paylaşmaz kendileri bilir amma kimse yardımcı olmuyor kimseye benim gördüğüm..
aylık sınırlayıp kira alma veya satıp para alma peşinde bazı forumlarda paylaşanlar.. herkes değil tabi.. ilginç bi dünya..
Selam hayırlı cumalar arkadaşlar... Bizim piyasa yine yurtdışına göre önden gidiyor.. yurtdışı düzeltme yapmadan bizim piyasa düzeltmeyi tamamladı. Şimdi yurtdışı geri gelirken bence yeni tepeleri zorlayacak piyasa... Sadece düzeltmeye yakalandım ama şuan maliyetime geldi...
yarım poz long devam, gücünü koruduğunu görürsem fullemeyi düşünüyorum longları...
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum