Gardiyan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kimsin eski nikin ne..ne sormak istiyorsan karşındayım buyur.....Gardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşarılı bir traderım o kadar
Yorum
-
nereye yav daha karpuz kesecektik....Gardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi forumlar bol kazançlar Gardiyan gider...........................
Yorum
-
La sen başarılı tradere laf atıyorsun ki, ona başarılı olduğunu o demeden biz diyoruz sana kim başarılı diyor da kendini başarılı ithaf ediyorsun. Hele göster başarını er meydanında da görek yiğitliğini. Önce cenkini göster sonra çeneni.Gardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaşarılı bir traderım o kadarI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
iyi güzel diyorsun thebaboli ama daha nisan vadeye taşınmalar başlamadı bile..
bu mantıkla şuubatta şort diğer kalabalık diye aşağı basmayacak mı?
Bu pasta işi hususunda kuzu emmi bir kere pegayı haşlamıştı hatırlarsın.
hee bende bakıyorum pastaya bir işe yaramıyor bu haliyle..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Doğru dersin manif ben zaten pastaya göre trade etmem. Sadece bakan eden varsa diye paylaşıyorum.manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi güzel diyorsun thebaboli ama daha nisan vadeye taşınmalar başlamadı bile..
bu mantıkla şuubatta şort diğer kalabalık diye aşağı basmayacak mı?
Bu pasta işi hususunda kuzu emmi bir kere pegayı haşlamıştı hatırlarsın.
hee bende bakıyorum pastaya bir işe yaramıyor bu haliyle..
Diğer vadeye taşımalar yeni başladı diyorsun.
Bak bu 22 ağustostaki ekim pastası ;

Buda 22 ekimdeki aralık pastası

Yükseliş trendimiz boyunca hep long diğer en fazla yarısı kadar hatta çoğu zaman 5 de 10 da biri kadar olmuştu.
Tabi yeni vadeye geçen poz sayısı az olabilir toplam kasada az olabilir ama bunlar bile trend dönüşü için önemli bir işaret.
Ayrıca bizim piyasada kurumlarda hep şort hegomanyası vardır. Yani yön yukarıyken de aşağıyken de şortun fazla olması gerekir. Biz Türkler Ayuluğu severiz ve bunu çoğu zaman yaşam biçimimiz haline çeviririz
Ky genelde terstte kalmaya meyillidir. Tüm bunlara ışığında long diğer şort diğerden fazlaysa bence piyasanın yönü kısa vadede olmasa bile orta vadede aşağıdır.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
yani demem o ki, diğer kısmını salt ky olarak okumak bizi yanılgıya sokabilir.
şimdi bu pasta börekte misal işyatırım 24 ocakta 42.000 longu var. Ama belki palanın orada 15.000 kısası vardır. 57bin uzun---15bin kısa.. neti 42.000 dir.
pala istediği kurumlardan 1000'er 2000'er kısa açsa netin içinde kaybettirebilir kendini.
pasta işte, normal pastayı da sevmiyim...grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum

Yorum