97200 long
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
TCMB’nin haftalık açıkladığı verilere göre yabancı yatırımcılar 11-15 Şubat haftasında İMKB’de net 155milyon$ hisse satışı gerçekleştirdi. Aynı dönemde XU100 endeksi %0.7 oranında değer kaybetti.
Veriler yabancı yatırımcıların hisse senedi piyasasında son üç haftada 568 milyon$’lık satış gerçekleştirdiğine işaret ediyor. Böylelikle yıl başından bu yana yabancı yatırımcıların nette satış tarafına geçtiği görülüyor. Takas oranında ise düşüş ivme kaybetse de, toparlanma yönünde bir görünüm oluşmadı.
Yorum
-
komplo teorisi gibi olacak ama sanki pala eksper in pozisyonunun tersini gösteriyor . geçen gün palanın adamlarının tacizinden netice alamayınca fiiliyatta eksperi tekzip etmek istiyor , neticede 50.000 puvan var az değil.Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
Yorum
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster96800 e alım yazdımdı gelmemiş
bekleyemmi alemmi haala karar veremedim ya yawkayar hacabi buz gibiegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97400 lönk
yarına lönk olasım va haftalık kapanışı yokardan yaparlar deyü
bekleyemedim madem buralar destek olcek kıçında bişey yok ya gitsin yokarı
beklesene sen 96800de misss gibi maliyetle
Yorum
-
adın kader olacağına kaderin kader olsun diürsün yani hacımparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir insanda sans olacak yoksa olmuyor ..dun 96275 den longlari kapadim aninda 98000 oldu , bugunde 97200 den long actik aninda verdiler ..olacak is degil ya
Yorum
Yorum