Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
98800 üzerine atamazsa shorta devam ben bu direnci denemeden düşmez kanaatindeyim eğer düşecekse kuzu shortçu expertte shortçu oldu pala bi yukarı alıp bu slow ları korkutsun bakalım hele
98300-400 gibi bendeki rakam kani
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
şimdi stock hoca gelir bulur karakteri hemencik...
ayrıntılar bağlaçları bitişik yazıyor, soru eklerini ayırmıyor, imla hataları var.
lem yazıyor. diğer ayrıntılar vs..
Egemen Bağış yarın fransız bakan ile görüşüyor, ab sürecini hızlandırmak için görüşeceklermiş, borsada son bir dağıtım için imkb100ü 80000e kadar sürerler belki...
şimdi stock hoca gelir bulur karakteri hemencik...
ayrıntılar bağlaçları bitişik yazıyor, soru eklerini ayırmıyor, imla hataları var.
lem yazıyor. diğer ayrıntılar vs..
gardiyan mısın gerisi bozukmusun nesin ne gelip formu karıştırıyorsun..eksper abiyi biz severek okuyoruz sanane..beğenmiyorsan bu formu okuma kardeşim çıktığın yere geri dön orada kal kimseye bulaşma .
eksper kardeşim sende kusura bakma seni eskiden bilirim başka yerlerden
sadece tansiyon ölçelim dedik herkes malesef saldırgan belliki yaramamış bu piyasa insanların kişilikleri bozulmuş tek kelime küfür yazmadım Başarılı forumlar dilerim
eksper kardeşim sende kusura bakma seni eskiden bilirim başka yerlerden
sadece tansiyon ölçelim dedik herkes malesef saldırgan belliki yaramamış bu piyasa insanların kişilikleri bozulmuş tek kelime küfür yazmadım Başarılı forumlar dilerim
sana henüz kimse küfretmedi.
evet sende küfretmedin ama, tanımadığın insanları yalan söylemekle itham ettin.
Yorum