96825 long..96600 stoplu
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mesajları, moderatöre bildir butonu ile haber veren arkadaşlara teşekkür ederim. Aksi halde geride kalmış mesajlardan ve ortamı karıştırmaya çalışan Gardiyan'dan haberim olmayacaktı. Kendisi gittiğini söylemiş, ama biz durumu garanti altına alalım. Kendisini selametle uğurlayalım.
Bol kazançlar.
Yorum
-
geldü bileegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster96650 ye alışş yazdum
gelüse yerse
habarımız olsuun

96650 lönk başlar
Yorum
-
Egelim pozun hayırlı olsun.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabolim o kaa düşüş oldu çanağı düzeltmedinmi daha moralin yerine geldimi ne ediün söle baken
Yaw sorma çıkışta şort düşünüp düşüşte long kovalayınca kırılarak 2 ye ayrılan çanak 4 e ayrıldı yeni yeni yapıştırıyorum.
Senin bir lafın vardı ya hani ya geç karşıma ortalığı inlet yada otur keyifle beni seyret gibi şimdilik sen ve senin gibi değerli traderlarımızı keyifle izliyorum. ;)I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
eyvallah babomthebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelim pozun hayırlı olsun.
Yaw sorma çıkışta şort düşünüp düşüşte long kovalayınca kırılarak 2 ye ayrılan çanak 4 e ayrıldı yeni yeni yapıştırıyorum.
Senin bir lafın vardı ya hani ya geç karşıma ortalığı inlet yada otur keyifle beni seyret gibi şimdilik sen ve senin gibi değerli traderlarımızı keyifle izliyorum. ;)
daha sakin hareket ediyom dikkat etttinse her yönden alcem deye uğraşmıyom daha eyi oluyor
en azından geçen hafta ve bu hafta gayet eyi gitti
Yorum
-
96975 filetegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldü bile

96650 lönk başlar
bu paraya 1 hafta çalışıyon avradını kesen bu gada az zamanda vemeseydi
yarın ola hayrola
aşama fileto
Yorum
-
Ne zamanki sağlı sollu girişmeye başlayınca palaya gardımız düştü oda çaktıkça çaktı sağlı solluegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyvallah babom
daha sakin hareket ediyom dikkat etttinse her yönden alcem deye uğraşmıyom daha eyi oluyor
en azından geçen hafta ve bu hafta gayet eyi gitti
Şimdi en güzelini yapıyorsun. Sadece gereken yerde gerektiği kadar.
Allah başarılı vuruşmalarının devamını nasip eylesin Egelim. Göz hapsimdesin ;)I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
aynen öyle oldu....vaziyet kel...beklentim akşama dogru gömmesi.... yoksa epey bir sürünürüm....küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersonunda bayragın sapını sapladı pala... dipten 1000 poin den fazla...
Yorum
(((
Yorum