güc de azalma var....sıkıntı....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper hocam skender güç ayarlamasını yaptı ancak sen, terazinin ne tarafına geçsen , skender öbür tarafa geçiyor
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
namussuz beni okuyor....yazmayayımda görsün ebesinin örekesini....ha ha hasonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam skender güç ayarlamasını yaptı ancak sen, terazinin ne tarafına geçsen , skender öbür tarafa geçiyor
Yorum
-
aleykum selam abi. sayfa acık ama ekranda cok duramıyorum.bende long devam dünden beri. iyiki izleyememişim yoksa bu hareketlerde kesin şort olurdum.erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertrader38, liono, marmarali, baboli, nedim maşallah bugün bütün arkadaşlar burada. Hepinize selamlar...
bol kazançlar herkeseBurada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
okudum....eksper....cok hareket etmissin....bu ikimizin kurallarina aykiri....pozunda durmaliydin...
soyleki.....sikonun hareketlerini beklentiye gore algilamanda hata yapmissin...
birincisi....sikonun zabah asagi gidecegi acikti....cunki geceden yapilan yorumlarda merkez munzami artiracak tirasini yaydilar....ve algilamaalari negatife cevirdiler....siko asagi 95 500 e basinca usaglar longda stop olup short actilar....
ikincisi....beklenti 14 de.....donup beklentiyi dunki rakkamlarla karsiliyacagi kesindi....96 700 ler....bununla shorta donmusleri indirdi....kararla yukari basip slow traderi korkuttu....INDIREMEDI EMME....KORKUTTU....ONLARDA PIRAMITLEDI VE ASAGI KACTI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
103 giden kapıyı kırdıegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster600 filet
az izlemek lazım bence sınırda 96650 yi kırması durumunnda her halükarda lönk olur 103 ü hedefleyen
bi kırsın bakam
üleyn sabah ne güzel 96150 den yakaladık lönkü boşboşuna gitti bin puan s2m şansını
96800 e gelüse lönklerim gari
Yorum
-
9 gün oldu pozdayım...ilk kez hereket ettim....mecburdum....halada basabilir elim tetikte....böyle birgünde skenderi yakalayamassam beni tefe koyar...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokudum....eksper....cok hareket etmissin....bu ikimizin kurallarina aykiri....pozunda durmaliydin...
soyleki.....sikonun hareketlerini beklentiye gore algilamanda hata yapmissin...
birincisi....sikonun zabah asagi gidecegi acikti....cunki geceden yapilan yorumlarda merkez munzami artiracak tirasini yaydilar....ve algilamaalari negatife cevirdiler....siko asagi 95 500 e basinca usaglar longda stop olup short actilar....
ikincisi....beklenti 14 de.....donup beklentiyi dunki rakkamlarla karsiliyacagi kesindi....96 700 ler....bununla shorta donmusleri indirdi....kararla yukari basip slow traderi korkuttu....INDIREMEDI EMME....KORKUTTU....ONLARDA PIRAMITLEDI VE ASAGI KACTI....
Yorum
-
SIKO NUN EK KORTKTUGU SLOW TRADERDIR...cunki oda siko gibi oynuyor mala bindimi inmexz....habire piramitler ustten....sikoya ortaktir....siko bu derisine yapismis kene hareketlendimi....dotune nisadir surulmus gibi kaciyor.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
olsun genelde inmezdin....inmemeliydin....forumlardan etkilenme....okuduklarini hemen unut...sadece kendin ol....eskisi gibi...gaza gelirsen hata yaparsin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzum forum hic okumuyorum....kim şort kim long bilmem....arada buradaki arkadaşları okuyorum.... arkadaşlar diger forumlardan deger verdikleri yorumcu arkadaşlarının fikirlerini paylaşıyorlar... bunları görüyorum bazen.....beni bilirsin kargadan başka kuş tanımam....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolsun genelde inmezdin....inmemeliydin....forumlardan etkilenme....okuduklarini hemen unut...sadece kendin ol....eskisi gibi...gaza gelirsen hata yaparsin....
Yorum
-
-
kapanışı bekliyorum az daha alırsa çökerizmarmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97475 short.. kısa vadeli..oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
Yorum