trader38, liono, marmarali, baboli, nedim maşallah bugün bütün arkadaşlar burada. Hepinize selamlar...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
yanına kimseyi oturtma, birazdan oradayım gibi.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün iki kez şort denedim sonuc olumsuz.... HERŞEYE RAGMEN 97000 üstündeyiz ve ana senaryoya devam....yapacak birşey yok....long....-Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Yorum
-
size de oluyor mu bilmiyorum ama yoğun alış satış anlarında benim matriks donmakta.
en son sürümü yükledim. 05 şubat sürümünü.. antivürüs programında matriksi devre dışı bırak dedim.. matriks içerisinde açık grafik sayısını minimuma indirdim. normal windows'da arka planda çalışan ihtiyacım olmayan programları kapattım. servisleri kapattım..
yok..
alet donuyor.. yedi sürümünden önce böyle şeyler olmuyordu..
matriksi aradım.. zaten yaptıklarımı söylediler..
bu sürümü kullananlarda benzer sıkıntı var mı..
deminki furuşmada misal fiyatı bir 96.8 gördüm.. bir 97.4..
arada 98'e gitmiş.
Yorum
-
Zirveden bu yana süregelen düzeltme trendindeki ilk önemli direnç seviyesi bugün öğlen açılışla birlikte gelen atakla geride bırakılmış oldu. Spot U030 yaklaşık 97,300 üzerinde kalmaya başlamasıyla önümüzdeki ikinci direnci de aşmış olacağız. Bu durumda eksperin daha önceden bahsetmiş olduğu hedef potaya girebilir.
Yorum
-
İnternet hızını test edin.muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersize de oluyor mu bilmiyorum ama yoğun alış satış anlarında benim matriks donmakta...
Yorum
-
102.000 hedefi devam ediyor di mi üstat?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün iki kez şort denedim sonuc olumsuz.... HERŞEYE RAGMEN 97000 üstündeyiz ve ana senaryoya devam....yapacak birşey yok....long....Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
Yorum