TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

güc de azalma var....sıkıntı....

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

eksper hocam skender güç ayarlamasını yaptı ancak sen, terazinin ne tarafına geçsen , skender öbür tarafa geçiyor
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        eksper hocam skender güç ayarlamasını yaptı ancak sen, terazinin ne tarafına geçsen , skender öbür tarafa geçiyor
        namussuz beni okuyor....yazmayayımda görsün ebesinin örekesini....ha ha ha

Yorum

• eksper
          Kıdemli
          • 17 Temmuz 2009
          • 3714

namıssıza sülük gibi yapıştım beni atamadıkca cılgına dönüyor.....kuduz köpek gibi....

Yorum

• trader38580
            Katılımcı
            • 18 Mayıs 2009
            • 59

erdemli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            trader38, liono, marmarali, baboli, nedim maşallah bugün bütün arkadaşlar burada. Hepinize selamlar...
            aleykum selam abi. sayfa acık ama ekranda cok duramıyorum.bende long devam dünden beri. iyiki izleyememişim yoksa bu hareketlerde kesin şort olurdum.
            bol kazançlar herkese
            Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

okudum....eksper....cok hareket etmissin....bu ikimizin kurallarina aykiri....pozunda durmaliydin...

soyleki.....sikonun hareketlerini beklentiye gore algilamanda hata yapmissin...

birincisi....sikonun zabah asagi gidecegi acikti....cunki geceden yapilan yorumlarda merkez munzami artiracak tirasini yaydilar....ve algilamaalari negatife cevirdiler....siko asagi 95 500 e basinca usaglar longda stop olup short actilar....

ikincisi....beklenti 14 de.....donup beklentiyi dunki rakkamlarla karsiliyacagi kesindi....96 700 ler....bununla shorta donmusleri indirdi....kararla yukari basip slow traderi korkuttu....INDIREMEDI EMME....KORKUTTU....ONLARDA PIRAMITLEDI VE ASAGI KACTI....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                600 filet
                az izlemek lazım bence sınırda 96650 yi kırması durumunnda her halükarda lönk olur 103 ü hedefleyen
                bi kırsın bakam
                103 giden kapıyı kırdı
                üleyn sabah ne güzel 96150 den yakaladık lönkü boşboşuna gitti bin puan s2m şansını
                96800 e gelüse lönklerim gari

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  okudum....eksper....cok hareket etmissin....bu ikimizin kurallarina aykiri....pozunda durmaliydin...

soyleki.....sikonun hareketlerini beklentiye gore algilamanda hata yapmissin...

birincisi....sikonun zabah asagi gidecegi acikti....cunki geceden yapilan yorumlarda merkez munzami artiracak tirasini yaydilar....ve algilamaalari negatife cevirdiler....siko asagi 95 500 e basinca usaglar longda stop olup short actilar....

ikincisi....beklenti 14 de.....donup beklentiyi dunki rakkamlarla karsiliyacagi kesindi....96 700 ler....bununla shorta donmusleri indirdi....kararla yukari basip slow traderi korkuttu....INDIREMEDI EMME....KORKUTTU....ONLARDA PIRAMITLEDI VE ASAGI KACTI....
                  9 gün oldu pozdayım...ilk kez hereket ettim....mecburdum....halada basabilir elim tetikte....böyle birgünde skenderi yakalayamassam beni tefe koyar...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

SIKO NUN EK KORTKTUGU SLOW TRADERDIR...cunki oda siko gibi oynuyor mala bindimi inmexz....habire piramitler ustten....sikoya ortaktir....siko bu derisine yapismis kene hareketlendimi....dotune nisadir surulmus gibi kaciyor.....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

97700 e cort yazdum gelüse

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

olsun genelde inmezdin....inmemeliydin....forumlardan etkilenme....okuduklarini hemen unut...sadece kendin ol....eskisi gibi...gaza gelirsen hata yaparsin....

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          olsun genelde inmezdin....inmemeliydin....forumlardan etkilenme....okuduklarini hemen unut...sadece kendin ol....eskisi gibi...gaza gelirsen hata yaparsin....
                          kuzum forum hic okumuyorum....kim şort kim long bilmem....arada buradaki arkadaşları okuyorum.... arkadaşlar diger forumlardan deger verdikleri yorumcu arkadaşlarının fikirlerini paylaşıyorlar... bunları görüyorum bazen.....beni bilirsin kargadan başka kuş tanımam....

Yorum

• marmaralı41
                            Aktif
                            • 18 Kasım 2011
                            • 194

97475 short.. kısa vadeli..

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              97475 short.. kısa vadeli..
                              kapanışı bekliyorum az daha alırsa çökeriz
                              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• eksper
                                Kıdemli
                                • 17 Temmuz 2009
                                • 3714

300 sort

Yorum

Working...
                                X

Debug Information