Dji bile yetmiyosa düşmeye var bi enayilik bu işte
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hacim düşük nispeten.. bi nane olduğu yok gibi zaten fiyatta yatay..
son 1.30 saat bi numara çıkmazsa kepçe şelale gibi
Yorum
-
öyle hızlı hızlı almanın, acı acı çıkarması olur citi full olduk iyimiTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşbulduk
poz açtıktan hemen sonra verdi 500 puan ama, biz pozu nakite çeviremeden 5 dakikada geri aldı
103800 de % 100 olur şortlarım, bakalım bunu nası çıkaracak adi
cuma günkü hataya düşmemek adına yarısını 103400 e yazdım kapanma emirlerinin
Yorum
-
-
s.a. bol kazançlar
böyle gelişiyor olabilir. 5 için 4 dibinden en az 1000 puan yukarı cıkabilir.
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
bu gün, günün en yükseğinden kapatacak diye düşünüyorum,
asıl ne olacaksa yarın olacak bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
aşşağı geçti dipte kapayabilirsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gün, günün en yükseğinden kapatacak diye düşünüyorum,
asıl ne olacaksa yarın olacak bence.
Yorum
-
valla böyle kapatırsa kıllanırım,
düşecek adamın şortçularda en ufak umut ışığı bırakmaması gerekir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraşşağı geçti dipte kapayabilirpehhhh ki ne pehmehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergene aldı yukarı tam gidiyodu yerin dibine pehhhhhh
akıllılık etmişim yarısını kapatmakla, 104050 maliyetlilere stoploss yaparım en azından 400 puanıTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyle hızlı hızlı almanın, acı acı çıkarması olur citi full olduk iyimi
cuma günkü hataya düşmemek adına yarısını 103400 e yazdım kapanma emirlerinin
Yorum
-
Gidecek bir yeri yok...bundanda yirtariz Allahin izniyle...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterit oglu okadar cikmis dusymuyorki ...geceye short ... eksperim yirtarmiyiz bu pozdan nasil goruyorsun ?
Yorum

Yorum