uyumasak ta uyuyor gibi yapmak en mantıklısı biz de pala yı kandıralım ..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
101750 ye çektim stoplossu, aynı yerden % 50 long açacağım. bu şortlarım stop olmazsa 101250 den % 50 daha şort açılacakTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster% 50 şortumuz 600 den açıldı, bunlara 101800 stoplos yazıyorum
Yorum
-
-
101750 den 150 puan zarar ile % 50 long olduk, hayırlı olsun vatanaTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster101750 ye çektim stoplossu, aynı yerden % 50 long açacağım. bu şortlarım stop olmazsa 101250 den % 50 daha şort açılacak
şimdilik buna stop yazmıyorum biraz izlediktan sonra karar vereceğim
Yorum
-
dik gömecekler gibi bi lafınız vardıeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadin beyler dağılın...ezan okuyor...alnımız bir secdeye gelsin....belki vobdaki günahlarımıza keferet olurda mıcımızı kurtarırız... benden söylemesi keyfiniz bilir....ha ha ha
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-
-
şöyle etrafa bakıyorum...bugün şortta durmak yürek ister....petrol kanatlı, parite hala merkezin gazında...sarı babayı gecer dov 14350 yi diyor...japlar zaten paradan serhoş olmuş tanzanya borsasına cevirdiler... hergün gaplı yuzde iki....sabah uyanan, cebinde bir kucak parayla uyanıyor....bu ne lem....ha ha ha
Yorum

Yorum