Hehe evet beklenen yere geldi imdi exper emmi yıkma işi sana ait haftalık destekte
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
102,500 noktadan net tersyüz oldu tepkisi bitmiş olabilir... ver elini 80 bir ihtimal.. 102.500 üstüne çıkarsa diğer ihtimal...
Yorum
-
olmayacak, olsa bile bir halta yaramayacak not hikayesi için bir sürü sıkıntıya soktu bizi piyasaTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2. bir not artırımı ülkemizin ne işine yarar ? kim dikkate alır ?
garanti şimdilik geçilmemesi gereken 9,10 üstünde kalamadı ve tekrar altına geldi
ilk etapta 8,94 e kadar geri gelmesi normal karşılanabilir
vobda ise
şuan bulunduğumuz 101375 desteğinin kırılıp kırılmayacağını izliyorum
kırılması halinde
destekler 101150 ve 100800 de bulunmaktadır
100800 altına geçilmedikçe şortçu için sıkıntılı süreç devam eder
Yorum
-
abi ben de aynı şeyleri düşünüyordum ağzına sağlık,kapatırsam cümle alem......eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterülen allahsız kitapsız....bu pozu her zamanki gibi senin müsait bir yerine sokacagım....kapatırsam namerdim lem....ölümüne...109 u göze aldım....
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
evett....93 000 de shortlari kapatirken verdigim hedef neydi....102 000 ve geldik....burasi yeni zirve....ustu yok...ustte moody is manupulasyon fiyatlari var...onlar gercek degil...102 ustu heryer....furus alanidir....ilk kademe kutletilmis....usulet ve suhulet devreye girmis....eller sko agamin dashaklarina uzanmistir....vetana millete geyirli ossun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
anasının şeyine kadar yolu var....109 da eldeki miktar kadar daha vuracagım...mötü yiyen buyursun....erkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu borsa ikili tepeye gözü dikti arkadaş...
bugün bile düşmüyorsa.. yada düşüyor ve tekrar alıyorlarsa bu 109 a gider arkadaş...
yeni short yapmak tehlikeli görünüyor.
yada cekilip seyretsin....
Yorum

Yorum