iyice sıkıştılar....bakalım nereye kadar tutacaklar...bende merak ediyorum....ülen bırak rahatlat piyasaları... mr bernanke alacagım aklını....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper, bahsettiğiniz nihai hedefe hangi vadede ulaşırız diye tahmin ediyorsunuz?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sayın eksper beyeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereuro /dolar, endeks şort....dolar/tl,sarı long....
eur/usd paritesinin şuan bulunduğu 1,3015-16 seviyeleri benim çizgilerimde çok önemli seviyeler
günlükte yeşil ile kırmızı hattın ayrım noktası, üstünde yukarı bir tepki hatta trendi başlangıç yerleri bile olabilir
saat 14:00 e kadar 20 dakika içinde yukarı sert bir hamle ihtimalimizde var şuan, bu hamle gelirse 120 lik periyodu sata çevirmeyip alda tutacağının sinyali olur bu durumda
yazdıklarım sadece grafikel çıkarımlardır
Yorum
-
TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,3017 lerden ayılar bastırdı satış yedi son yarım saatte, boğalar hamle sırasını almaya çalışıyorlar
inceden bir yeşil yaktılar bakalım
ince yeşil ile yarım saat gecikmeli olarak beklediğim yukarı uzun barı gerçekleştirdiler, şimdilik 20 pipsTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaat 14:00 e kadar 20 dakika içinde yukarı sert bir hamle ihtimalimizde var şuan, bu hamle gelirse 120 lik periyodu sata çevirmeyip alda tutacağının sinyali olur bu durumda
yazdıklarım sadece grafikel çıkarımlardır
1,3031-32 seviyeleri ise diğer bir kullandığım sistemde 120liğin al çizgileri
bu seviyelerinde üzerinde kalabilirlerse devam edecekler yukarı
Yorum
-
Herşey için çok teşekkürler üstat..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryıl 2014 sonu...altın 2 nin üstü... dolar/ tl... 2nin üstü....gelecekte birgün gelecek... ölmez sağ kalırsak konuşuruz bunları....Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
1 saat önce buna gelen ince yeşilin aynısından 1 tanede voba geldi şuanTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinceden bir yeşil yaktılar bakalım
Yorum
-
103450 reverse şort, aşağı doğru agresifleşme noktamız 103300 oldu, kırılır umarım 15-20 günden sonra şotçu arkasına yaslanırTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazmaya fırsat vermedi, kahretsin
trade çizgilerim, yakın 100-200 puan stoplosslu 103400 den bir miktar long ol demişti, olduk sayalım bakalım ne getirip ne götürecek
tutmaya çalışıyor ama başaramayacak
Yorum
Yorum