1/4 103.900 Şort..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
para sahibi hangi yöne poz almış ise, herşey ona göre yorumlayıp yoluna devam ediyor.
hepimizin konuştuğu şu bankalara CEZA işi, ceza falan değil kanaatimce
1. TÜRK halkı ile dalga geçmek
2. sadece seçim yatırımı, mitingler başladığında toplanan kalabalığa bankalara bu kadar bu kadar ceza kestik diyerek vatandaş kandırmak için uygulamaya konulmuş bir hile.
neden peki ?
2007 seçimlerinin öncesiydi, 1 sene falan öncesi
AYDIN DOĞAN'ın bir manşet ile iktidar indirip iktidar kaldırdığı zamanlar
yanlış hatırlamıyor isem petrol ofisinden dolayı aydın beye RK 5 milyar dolar ceza yazmıştı. 2007 seçimleri öncesinde gazetelerindeki İYİ HAL inde ötürü 2,5 milyar doları seçimden hemen sonra, 2 milyar doları 1-2 sene içerisinde silinmişti bu cezanın
yine yanlış olmasın ya 100 yada 200 milyon civarı bir sembolik ödeme ile iş bağlanmıştı.
1 petrol dağıtım firmasına 5 milyar ceza kesilen bir ülkede 20 tane bankaya toplamda 1 milyar ceza kesmek
bence şerefliliktir.
Yorum
-
kuzu ya göre şuan sürü sizce şortmu? longmu?
bizim millet ters yapmayı çok sever..çıkışmı var ooo der daha nekadar çıkacak,satar..düşüşmü var ooo der daha nekadar düşecek, alır.
75 dipten 83,5 a gelmiş endekste..sürü longmu olur, şortmu olur.
cuma günü işlemlerde,tek yüksek alıcı varken, vob %2 üstünde artı oluyorsa sürüyü bir yerde kesecekler.tek alıcı varken,vob az artı yada eksi olsaydı ozaman adama malı çakmışlar denebilirdi.
Sürü çıkışa inanınca korkmak lazım..hisselerde başıma çok geliyor..bir hisseyi çok çok güzel bir fiyattan alıyorum.diyorum rahat rahat şuraya çıkması lazım.sanki 10 kişi daha aynı anda alıma geçiyor.bir bakıyorum %99 çıkması gereken hisse düşüyor..sürü olmak kötü şey.
Yorum
-
200 puana bile tahammülü yok, güç kaybettiği çizgiye getirdi tekrar, üstüne atma provaları yapıyorTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervobda ise, 103800 altına geçerek en küçük periyotta güç kaybı emaresi belirdi 104 üstüne tekrar atmadıkça bu güç kaybı ne kadarlık bir satış getirecek görelim
eur/usd paritesine gelebilecek olası yukarı hamleyi kullanıp seans arasını MC yi fırsat bilip yukarıyı zorlayacak gibi hissediyorum
Yorum
-
-
senin gibi borsayada hisseyede, allah kahretsinTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 lik indikatörümde çok ince bir kırmızı gördüm 104050 % 50 şort
kuvvetli değil yanlız bu kırmızı para babasının 2 dakikasını alır tekrara ala çevirmesi bunu
5 dakika önce baktım 103550ydi geldim yine 104 yanıyor
Yorum
-
bile bile lades yapmışssın sende , aramıza hoşgeldinTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5 lik indikatörümde çok ince bir kırmızı gördüm 104050 % 50 şort
kuvvetli değil yanlız bu kırmızı para babasının 2 dakikasını alır tekrara ala çevirmesi bunu
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bence bu gün bir şey olmaz, hafif artı kapatır,
ancak yarında yıkılmassa bu hacı yatmaz, o zaman biraz sıkıntı yapar diye düşünüyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hoşbulduksonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbile bile lades yapmışssın sende , aramıza hoşgeldin
poz açtıktan hemen sonra verdi 500 puan ama, biz pozu nakite çeviremeden 5 dakikada geri aldı
103800 de % 100 olur şortlarım, bakalım bunu nası çıkaracak adi
Yorum
Yorum