nuhcm 12 25 üzeri
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
evet,general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam senaryoya uymadı gibi NETAŞ
o zaman 7 60 dönsün yav,
veya hiç dönmesin elinde olanlar çok kazansın yav...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
konjöktür farklıııııııı ondandır.general72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam senaryoya uymadı gibi NETAŞ
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
cmbntn 43.20 sendromu yaşıyo nedir bu abimmmm bir baksan...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
ulen hemen geçtin orayı benim yazmamı beklersin ..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercmbntn 43.20 sendromu yaşıyo nedir bu abimmmm bir baksan...
artık yapışırsın tavan yolun açık gönlüş hoş olsunnnn :::::::::::::::::
)))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
arif keratası 149 da duran adam oldu ya...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
yav bak naz yapma vermem seni ben senin ciğerini bilyorum gel geç şurayı beni uğraştırmaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkartn sen geçesin şu 230.50 hadi bira gayrettttt
Mevlana der ki;
Yorum
-
-
dün saat 13 40levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterblcyt 135
140 üzerinde 156 vur gel veya geç git
blcyt 145,,,
Yorum
-
kopuyorum arkadaşlar,forum a giremiyorum...
tutun elimdennnnnnnnnnnnnn...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
oh be sağolun,
şükürler olsun...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruçak 302,
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruçak 285,
kandırıkçı senilevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfmizp 1375
13 85 üzerinde
1420 ye gelir orası zor birazlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBrisa 5 50
durumu biraz sıkışık
556 üzerinde 5 60-582-598 hedefler
bu sıkışık durumu geçip
5 98-6 civarı,
kendisini bir paket çikolata,
bir demet çiçek ile ziyaret ederim...
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizo 31ortaya karşıklevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizocm 30 40
30 60 üzerinde
Yorum
Yorum