hatek 3 33
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
şöle biraz defansa çekildim . bir hesap kitap yapayın ne olmuş ne bitmişşşMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hatek 336 aşağısı kurtarmaz,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhatek 324 ,
çok iyisin,
böyle devam edersen,
328 üzerinde,
neden olmasın...
onlar eskidendi gülüm...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
ortalık biraz durulsun hep yukarı hep yukarı olmaz yeni balıklar buluruz.......Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpolho 243
kaplm 348
önümüzdeki hafta için not alıyorum...6 8 2013 notlarımızdanlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracsel 31 50 üzeri
polho 256
acsel 32 70,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfmizp 1375
13 85 üzerinde
1420 ye gelir orası zor biraz
denemeye bile gücü yetme miş...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bilançolar bitince ne olacak?
ne bekliyoruz...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
hikayelevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilançolar bitince ne olacak?
ne bekliyoruz...
masal
şiir...edebiyat gerekecek
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
şöle 4 sayfa geri gitti kim ne yazmış diye levent abim ve benim haricimde kimse mesaj yazmamış hiççç neden niye nüçün yazmıyonuz sizinde gördüğünüz bildiğiniz bişeler vardım muhakkak..Mevlana der ki;
Yorum
-
bugün çok agresif olduk,
eleştirel bir bakış ve muhasebe;
olumsuz durumlar
1egser ve berko bizi üzdü,
2netas ve goody planlarımızda zaman uzundu
3iflas 090 hareketi yapmadı
4 çay demliydi“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7.22 nataşaaaa dikkatttttttGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi netaş seni bekli yo atlada gidelim diyooo bakk ::
))))))ah abimmm ahhhhradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryemezzz
artık sadece bankacılık ve X30 cuuluk yapıom
Mevlana der ki;
Yorum
-
netasın ekürüi pek bi geri kaldı ha gayretttttttttMevlana der ki;
Yorum
-
Levent abi,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternetas 716,
için yol haritam,
deney çalışması:
ilk önce;7 15-714 görebilir,
sonra 7,20-7,23 geçerse,se,
7 27-7 37-740 vurur geri gelir...devamı sonra
çok emek verdin buna,söyle üzüldün mü?
bir yere kadar plan tutmadı mı,
ya hiç olmasaydı,
en kötü plan bile,
plansızlıktan iyidir,yav....
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
eküri 5.74 geçersen sende olcan hadi baklımmmGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternetasın ekürüi pek bi geri kaldı ha gayrettttttttt
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum