abim acil olarak brisanın falına bakabilirmisin. tşk
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
planlı programlı her iş bana uyar...hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkrsan uyarmıııı bıze
misal krsan
çizgimiz belli hedef 440 olsun,
bu sefer sanal deneyelim...
yeter ki çizgimize uysun...
ama bu mu dggyo mu,
önce dersek,
çizgilerine göre dggyo daha fit,
laci leri çekmiş,
az önce gördüm
gazoz içiyo kerata...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşöle 4 sayfa geri gitti kim ne yazmış diye levent abim ve benim haricimde kimse mesaj yazmamış hiççç neden niye nüçün yazmıyonuz sizinde gördüğünüz bildiğiniz bişeler vardım muhakkak..
al sana masaj KOZAA bak bakalım bi numara çıkarmı
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum
-
kozaa 332 üzerine buyursun gelsin,
kapımız her kese açık abi...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
alctl 366 üzeri,
olmaz gibi,
bu gidişi sanki netasın itmesi“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Levent abi çok hızlı ya,
yetişen çok az...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Erste, Teknosa için hedef fiyatını 11.90 TL'den 14.754 TL'ye yükseltti. Tavsiyesini ise 'biriktir' olarak korudu.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
4 8 2013 de sinyal alınmışlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkervn,
yani ceyln...
senin sağın solun belli olmaz,
izleyelim bakalım,
tedbiri elden bırakmadan.
kervn 085
086 ve üzerinde
titre“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
320 ye de bi stop koyalımmılevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozaa 332 üzerine buyursun gelsin,
kapımız her kese açık abi...
neme lazımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
egeen
brısa
mrshl
bagfs
gubrf
eggub
bfren
ızocm
sessiz kalanlar izleyelim baklım ne zaman ses vereceklerrMevlana der ki;
Yorum
-
bizde de var planGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterErste, Teknosa için hedef fiyatını 11.90 TL'den 14.754 TL'ye yükseltti. Tavsiyesini ise 'biriktir' olarak korudu.
tmsn 532“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
kaçırdık abim...levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizde de var plan
tmsn 532Mevlana der ki;
Yorum
-
przma yı unutmayın topik ahalisi geldiler..... ::
)
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum