günaydın arkadaşlar..
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
-
tmsn 535 haberi de var geçileme di“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
hadi biraz daha gayret edinnnn bu kadar yetmezGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkonya
kartn
cmbtn
mrshl
egeen
bfren
golts
netas
brısa
bunlar bugün zıplamalı
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
flap 138 üzerinde ancak,
145 hedefler“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
afyon aslanda erken inmişiz ..
bu cmbtn inat ediyo bakalım nere kadar etcekMevlana der ki;
Yorum
-
sanko 382 üzerinde ancak
406 hedefleyebilir“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkonya 254 5
255 50 olursaGÜKO abim sormuş;levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafyon 47 2
48 70 olmadan olmaz
dünden kalanlar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
abi,çok güzelmiş,ellerine sağlik ....güko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkonya
kartn
cmbtn
mrshl
egeen
bfren
golts
netas
brısa
bunlar bugün zıplamalı
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
kront 108levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkront 105 duruşunu bozmazsan,
114 hedef yazarım,
aç karnına,
bol suyla iç,takılmasın...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bi daha binsene sen cesur adamsınGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafyon aslanda erken inmişiz ..

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
cesurum ama aynı zamanda seçiciyim abim bir bindiğime bi daha binmem ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbi daha binsene sen cesur adamsın

)))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum