Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11674

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    netas a seans bitimi bakalım mı dostum; işlemleri ve hisseleri ancak takip edebiliyorum
    olur hocam ne zaman keyfin isterse tşk.
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

Anadolu hayattan hayat sigortası yaptırmam gerek 4.92-4.94 kademelerinden emeklilik işlemlerimi yaptım
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

son dakikada ANELT aldım 2.01 den ek alım
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

"şu netaşın vakti saati gelmedimi ne dersin mesut hocam.. "
          NETAS: 11.75 aşağı kırılmadığı sürece tut konumunda kalır. 11.30-11.50 kademeleri arasındaki işlem hacmi ne zaman artarsa yollar netas için düz olur Fazla bekletmeyecek bir pozisyonda; birikmekte olan enerjisini boşa dönen değirmen misali savurmasa...

Yorum

• mehmetayhan
            Demirbaş
            • 23 Temmuz 2008
            • 1850

"şu netaşın vakti saati gelmedimi ne dersin mesut hocam.. "
            NETAS: 11.75 aşağı kırılmadığı sürece tut konumunda kalır. 11.30-11.50 kademeleri arasındaki işlem hacmi ne zaman artarsa yollar netas için düz olur Fazla bekletmeyecek bir pozisyonda; birikmekte olan enerjisini boşa dönen değirmen misali savurmasa...
            mesut hocam nerelerdesiniz bende çoktandır kayıplardayım.gerçi kolay gelsin bol kazançlar dilerim

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

Mehmetayhan dostum (ortağum) sizi gördüğüme sevindim; siz de terk-i diyar eylemişsiniz :( dolayısı ile siz de hoşgeldniz Vakit buldukça paylaşmaya çalışacağım gördükerimi bildiklerimi, siz de paylaşır mısınız yeniden; yeni baştan

Yorum

• Penguen
                Mahdumu Kamil
                • 02 Mayıs 2008
                • 1387

Otomat 524

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
                  Mahdumu Kamil
                  • 02 Mayıs 2008
                  • 1387

Mesut Hocam kolay gelsin.
                  Hayırdır kaçırmasınlar diye hafta sonu Keyborsa'yı mı bekliyorsunuz?
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• mehmetayhan
                    Demirbaş
                    • 23 Temmuz 2008
                    • 1850

Mehmetayhan dostum (ortağum) sizi gördüğüme sevindim; siz de terk-i diyar eylemişsiniz :( dolayısı ile siz de hoşgeldniz Vakit buldukça paylaşmaya çalışacağım gördükerimi bildiklerimi, siz de paylaşır mısınız yeniden; yeni baştan
                    hocam bende çoktandır hiç bir topikte yazamıyorum arda feyse takılıyorum vakit oldukça.sizi görmek mutlu etti beni dün ğüzel iş çıkardım-ihlas-093-ğözde-3750 alıp yukarıdan verdim 4800 tekrar aldım geçen ğün-5640 olduk-lkmnh-4800-4900 düşüş günü toparladım 5920 çift tavan yaptık-karsn-1180-1400 ğittik tmsn-4500 mallarımı-5980 boşaltım-sonuçta nerdeyse tüm hisselerim tavan oldu-
                    ancam-2930-3000 arası verdiğim hisselerin yerine biraz ondan aldım-birde buçim-var 5160-5200 maliyetli onuda 5440-5450 kırsa yukarıdan trede için bekliyorum .

Yorum

• levent martı
                      Kıdemli
                      • 06 Eylül 2008
                      • 4782

Güzel haberler geliyor,inş..şenlenir buralar...
                      “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• levent martı
                        Kıdemli
                        • 06 Eylül 2008
                        • 4782

AKINCILAR

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
                        Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik

Haykırdı, ak tolgalı beylerbeyi "İlerle!"
                        Bir yaz günü geçtik Tuna'dan kafilelerle

Şimşek gibi atıldık bir semte yedi koldan
                        Şimşek gibi Türk atlarının geçtiği yoldan

Bir gün yine doludizgin atlarımızla
                        Yerden yedi kat arşa kanatlandık o hızla

Cennette bu gün gülleri açmış görürüz de
                        Hâlâ o kızıl hâtıra gitmez gözümüzde

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
                        Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik

nedendir bilmem, aklıma geldi birden...

Yorum

• levent martı
                          Kıdemli
                          • 06 Eylül 2008
                          • 4782

Yorum

• ayhan53
                            Rallici Başkan
                            • 27 Nisan 2009
                            • 2657

http://forum.keyborsa.com/showthread...=35#post483997

hisse yarışmamız tatile giriyor
                            son hafta herkesten birer hisse alalım
                            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11674

[QUOTE=levent martı;483990]Güzel haberler geliyor,inş..şenlenir buralar...[/QUOTE

nasıl bir habermişş.
                              buraları şenlendirecek .
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Güzel haberler geliyor,inş..şenlenir buralar...
                                endeks 1000 ne düşse kağıtlar sıfırlasa her şeye yeninden başlansa o zaman bırak şenlenmeyi cümbüş olur buralar abim.

endeks 3 -5 banka ile 100.000 ne dayandı millet ürktü kaçtı gitti abim
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information