MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
olur hocam ne zaman keyfin isterse tşk.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
Anadolu hayattan hayat sigortası yaptırmam gerek 4.92-4.94 kademelerinden emeklilik işlemlerimi yaptım
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
son dakikada ANELT aldım 2.01 den ek alımBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
"şu netaşın vakti saati gelmedimi ne dersin mesut hocam.. "
NETAS: 11.75 aşağı kırılmadığı sürece tut konumunda kalır. 11.30-11.50 kademeleri arasındaki işlem hacmi ne zaman artarsa yollar netas için düz olur
Fazla bekletmeyecek bir pozisyonda; birikmekte olan enerjisini boşa dönen değirmen misali savurmasa...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mesut hocam nerelerdesiniz bende çoktandır kayıplardayım.gerçi kolay gelsin bol kazançlar dilerimMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"şu netaşın vakti saati gelmedimi ne dersin mesut hocam.. "
NETAS: 11.75 aşağı kırılmadığı sürece tut konumunda kalır. 11.30-11.50 kademeleri arasındaki işlem hacmi ne zaman artarsa yollar netas için düz olur
Fazla bekletmeyecek bir pozisyonda; birikmekte olan enerjisini boşa dönen değirmen misali savurmasa...
Yorum
-
Mehmetayhan dostum (ortağum)
sizi gördüğüme sevindim; siz de terk-i diyar eylemişsiniz :( dolayısı ile siz de hoşgeldniz
Vakit buldukça paylaşmaya çalışacağım gördükerimi bildiklerimi, siz de paylaşır mısınız yeniden; yeni baştan
Yorum
-
Otomat 524
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Mesut Hocam kolay gelsin.
Hayırdır kaçırmasınlar diye hafta sonu Keyborsa'yı mı bekliyorsunuz?
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
hocam bende çoktandır hiç bir topikte yazamıyorum arda feyse takılıyorum vakit oldukça.sizi görmek mutlu etti beni dün ğüzel iş çıkardım-ihlas-093-ğözde-3750 alıp yukarıdan verdim 4800 tekrar aldım geçen ğün-5640 olduk-lkmnh-4800-4900 düşüş günü toparladım 5920 çift tavan yaptık-karsn-1180-1400 ğittik tmsn-4500 mallarımı-5980 boşaltım-sonuçta nerdeyse tüm hisselerim tavan oldu-MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMehmetayhan dostum (ortağum)
sizi gördüğüme sevindim; siz de terk-i diyar eylemişsiniz :( dolayısı ile siz de hoşgeldniz
Vakit buldukça paylaşmaya çalışacağım gördükerimi bildiklerimi, siz de paylaşır mısınız yeniden; yeni baştan 
ancam-2930-3000 arası verdiğim hisselerin yerine biraz ondan aldım-birde buçim-var 5160-5200 maliyetli onuda 5440-5450 kırsa yukarıdan trede için bekliyorum .
Yorum
-
Güzel haberler geliyor,inş..şenlenir buralar...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
AKINCILAR
Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik
Haykırdı, ak tolgalı beylerbeyi "İlerle!"
Bir yaz günü geçtik Tuna'dan kafilelerle
Şimşek gibi atıldık bir semte yedi koldan
Şimşek gibi Türk atlarının geçtiği yoldan
Bir gün yine doludizgin atlarımızla
Yerden yedi kat arşa kanatlandık o hızla
Cennette bu gün gülleri açmış görürüz de
Hâlâ o kızıl hâtıra gitmez gözümüzde
Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik
nedendir bilmem, aklıma geldi birden...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
http://forum.keyborsa.com/showthread...=35#post483997
hisse yarışmamız tatile giriyor
son hafta herkesten birer hisse alalım[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
[QUOTE=levent martı;483990]Güzel haberler geliyor,inş..şenlenir buralar...[/QUOTE
nasıl bir habermişş.
buraları şenlendirecek .
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
endeks 1000 ne düşse kağıtlar sıfırlasa her şeye yeninden başlansa o zaman bırak şenlenmeyi cümbüş olur buralar abim.levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüzel haberler geliyor,inş..şenlenir buralar...
endeks 3 -5 banka ile 100.000 ne dayandı millet ürktü kaçtı gitti abim
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum