Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
-
"UYUM" satış haberi üzerinden kulaktan kulağa yayılan "duyum" ile uyduruldu duyumla işlem yapanlara
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bana kadar gelmişti uyumdaki duyum; 3.60 fiyatlarında iken; bir grubun alıp götüreceği duyumu; evet alıp götürdüler; hisseyi duyumla alan küçük yatırımcının parasını :(Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Önceki gün akşamki FED tutanakları ve Çin’de gayrimenkul sektöründeki sıkılaştırma
tedbirlerinin gereğinden fazla abartılarak borsalarda fiyatlandırılması nedeniyle bugün
global borsa endekslerine tepki alımları gelmesini ve İMKB’nin güne 77.600 civarından
başlamasını bekliyoruz.
FED’in önceki toplantısında varlık alımlarının sadece konuşulmuş olmasından bu kadar
tedirgin olan borsalar, bu yönde adım atılsa ne yapar diye düşünmesi bile ürkütüyor. Dün
verilen aşırı reaksiyonun bugün yerini normalleşmeye ve tepki alımlarına bırakmasını
beklememize karşılık gelecek hafta da piyasalarda aşağı yönlü baskı kurmak amacıyla
kullanılabilecek bir takım haber akışı bulunuyor. Bunlardan ilki, ABD’de 1 Mart’ta devreye
girecek otomatik harcama kesintileri, diğeri İtalya’daki seçimlerin sonuçları, sonuncusu ise
Rekabet Kurulu’nun bankalardan sözlü savunma alacak olması. İtalya’daki seçimleri
Berlusconi’nin kazanamayacağı ve anketlerde önde görünen merkez sol partinin teknotrat
Monti hükümeti ile koalisyona gideceğini düşünmemiz Pazartesi gününden sonra bu baskının
kalkmasına yol açacaktır görüşündeyiz. Rekabet Kurulu’nun 12 bankaya yönelik yürüttüğü
soruşturmada ceza çıksa bile boyutunun çok küçük kalacağını tahmin etmemiz bu konunun da
gereğinden fazla önemsendiğini ortaya koyuyor. Son olarak 1 Mart’ta devreye girecek otomatik
harcama kesintilerinde ise, Cumhuriyetçilerin anlamsız ve bir yere varmaz adımlarının
kendilerini sıkıştırmanın yanı sıra Obama’nın elini güçlendirmesi açısından esasında bu
konunun da sorunmuş gibi yansıtılmasına ve baskı oluşturmasına neden oluyor. Tüm bunlar
kapsamında, şu an için genel görüşümüz gelecek hafta bk hafta bu konulara bağlı yaşanacak geri
çekilmelerin alım fırsatı olarak değerlendirilmesi yönündedır.
eti menkul
Yorum
-
Şirket Haberler
ANSA: Borsa Yönetim Kurulu, şirket paylarının II. Ulusal Pazar’dan çıkarılarak, 25.02.2013
tarihinden itibaren Borsa Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar verdi.
ATAC: Nisan Enerji A.Ş.’deki %50'lik sermaye payının satışı konusunda yetki verdi.
ATAGY: Yönetim Kurulu, Düzce’de taban alanı 121,94 m
2
'lik taşınmazın 2.800.000 TL'den
satın alınmasına ve projelendirme çalışmasına başlanmasına karar verdi.
AYEN: Arnavutluk’ta kurulu %82 oranında paya sahip olduğu AYEN AS ENERGJI SHA’nın
yapacağı sermaye artırımına katılacağını açıkladı.
GSRAY: PFDK, Galatasaray’a 10.000 TL, Trabzonspor'a 25.000 TL idari para cezası verdi
KARKM: Şirketin yönetim ve kontrolünü sağlayan imtiyazlı paylar ile halka açık bir kısım
paylarının satışına yönelik olarak 21.02.2013 tarihinde hisse devir sözleşmesi imzalandı. A
Grubu nama ve B Grubu hamiline yazılı her bir payın beher satış fiyatı 2,00 TL olacağı ve
Kurul'un onay vermesi halinde çağrı fiyatının en az 2,40 TL olarak uygulanacağı açıklandı.
KLMSN: Yurt içinden ve yurt dışından 10.150.000 EURO tutarında yeni siparişler alındı.
LKMNH: Faal olmayan Hayat Hastanesi Sağlık Bakanlığı'ndan Faaliyet İzin Belgesi alarak
25.02.2013 tarihinden itibaren Van’da faaliyet göstermeye başlayacak.
NTTUR, NTHOL: Şirketin 200.000.000 TL olan sermayesinin, rüçhan hakları kısıtlanarak ve
Net Holding’e tahsis edilerek 295.000.000 TL’ye arttırılmasına karar verildi.
TATKS: Harranova A.Ş.'nin Besi Çiftliğine ait gayrimenkulleri ile makina teçhizatının 15,5
milyon TL bedelle Namet Gıda’ya satışı 21.02.2013 tarihinde tamamlandı.
TCELL: TMSF ile %50-50 ortak olduğu ve ön ödemeli hatların Türkiye'de satışı ve dağıtımını
yapan A-Tel’de Turkcell’in 1 Ağustos 2012 tarihinde sözleşmesini fesh etmesi çerçevesinde
TMSF, fesih nedeniyle doğduğunu ileri sürdüğü 131,9 milyon TL tutarında zararının yasal faizi
ile birlikte tazmini talebiyle Turkcell aleyhine bir dava açtı.
Seans sonrasında bilançosu açıklanan şirketler: TCELL
Yorum
-
türkiyede borsanın küçük yatırımcıyı soyma üzerine kurulduğunu hala bilemeyecek kadar cahil olanlar var mı? ne haberi bekliyorsunuz ki.hızlı düşüş kendiliğinden mi oluyor?içerden aldılar kanunsuzca bir haberi önceden malı verdiler kucağa şimdi haber gelse ne gelmese ne..tatmin mi olacaksınız haber gelince.akla yada mantığa mı uyduracağız..sağlıklı olanı önce haber çıkar sonra hisse düşer yada artar.ama bizde hep tersi oluyor..sığ borsa bilgisi olanlarda bu ortamda para kazanmaya çalışıyorlar... (iflas soygunundan)
alıntıdır,biz de sürekli aynı şeyleri yazıp çiziyoruz,spottan mal alana allah akıl fikir versin...oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
ASUZU nun 1/2 sini 24.75-24.80 kademelerinden verdim karı realize ettim çay çorba içtim maşallah
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum