Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
slm ahilas34 ,
FONFK da hayat devam ediyor mu diye sormuşsun;
Yaşamsal fonksiyonları kritik olan bebeler ile gürbüz bebeler daha itinalı koruma altına alınır; bir farkla, yaiamsal fonksiyonları kritik olan bebeler yoğun bakımda hekimler gözetiminde; gürbüzler ise; kaçırılmasın diye anne kucağında...
FONFK anne kucağında sıkı sıkı korunuyor; sokağa filan atılacak gibi değil hani
1.58-1.61 kademelerinde kısa vade alım trade fırsatı tanır, 1.68-1.73-1.85 kademelerinde satım fırsatı verebilir, tekrar geri alma fırsatı yakalanabilirse... 12/2012 karı da güzel... UV, OV biriktirmeye devam ediyorum.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ALCTL , GSARAY, TIRE, RYSAS, LATEK UV güzel prim yapacağını düşündüğüm orta ölçek hisselerBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
GÜNLÜK BÜLTEN
Piyasa Görüşümüz
Asya Pasifik borsalarının sergilediği pozitif görüntünün yanı sıra dünden gelen olumlu
havanın korunması ve vadeli borsaların yatayda bulunması nedeniyle İMKB’nin bugüne
yatayda olarak 78.300 puan civarından başlangıç yapmasını bekliyoruz.
ABD piyasalarında önemli bir veri akışı olmamasına karşılık Almanya’da açıklanan ve son üç
yılın zirvesine çıkan ZEW endeksinin getirdiği olumlu havanın yanı sıra şirket bazında gelen
pozitif haberlerin desteği S&P 500 endeksini 2007 yılından bu yanaki en yüksek seviyesine
taşırken, Avrupa borsaları da bu olumlu görüntüden nasibini aldı. Yurtiçinde ise, TCMB’nin faiz
kararı öncesinde güne zayıf başlayan ve bir ara 77.200 seviyesine kadar geri çekilen İMKB-
100 endeksi saat 14:00’deki faiz kararının ardından faiz kanalının alt ve üst bandının 0,25
puan düşürüldüğünün ve munzam karşılıklarının artırıldığı açıklamaları sonrasında bankalara
gelen alımlarla toparlanarak günü %0,5 oranında yükselişle tamamladı.
Geçen haftanın aksine bu hafta, makro veri anlamında zayıf bir dönem geçiriliyor olmasına
karşılık borsaların yukarı gidebilmek için kendine bahaneler ürettiğini görmekteyiz. Bu
kapsamda, özellikle şirket bazındaki birleşme satın alma aktivitelerini pozitif fiyatlandıran
borsaların bugün tekrar ABD makro verilerine dönüş yapacağını söyleyebiliriz. Dünkü ZEW
datasının ardından bugünkü veriler de iyi gelirse, yarınki veri yoğun gün öncesi ABD
borsalarında zirveler tazelenecektir. Yurtiçi piyasaların son üç haftadır yurtdışından negatif
yönde ayrışmasının devam ediyor olması nedeniyle gelinen seviyelerden halen güvenli olarak
yeni pozisyon açın diyemiyoruz. Özellikle hafta sonunda yapılacak İtalya seçimleri ve
Pazartesi günü Rekabet Kurumunun bankalara yönelik sözlü savunma alacak olması haftalık
bazda en önemli aşağı yönlü riskler diyebiliriz.
eti menkul.
Yorum
-
ANACM: Şirketin Anadolu Cam Yenişehir Sanayi A.Ş. ve Anadolu Cam Eskişehir Sanayi A.Ş.
ile birleşme işlemlerinin yeni SPK Kanunu kapsamında ertelenmesine karar verildi.
ASUZU: Aktifinde yer alan Kartal’daki brüt 78.419 m
2
taşınmazın üç ayrı bağımsız Değerleme
Şirketince yapılan değerleme çalışmaları neticesinde değerinin KDV Hariç 108 - 130 milyon TL
aralığında olduğu tespit edildi ve ihale yöntemi ile nakden satılmasına karar verildi.
Şirket Haberleri
AVOD: En büyük nihai müşterilerinden Sundown Foods Inc hisselerinin satın alınması ile ilgili
olarak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Kızak'ın yetkilendirilmesine karar verdi.
eti menkul
DGZTE-DYHOL: Deutsche Bank AG'nin Doğan Gazetecilik A.Ş.’deki %22'lik payı toplam
122.322.846,03 ABD Doları bedel ile Doğan Yayın Holding tarafından satın alındı.
DOGUB: Şirketin ÖİB’ne ait %56,09 oranındaki hissesinin Mayıs Gayrimenkul’e satışında
imzaların atılabilmesi için alıcı şirkete 14.03.2013 tarihi için bildirimde bulunuldu.
MUTLU: 2012 yılı karından 7.994.700 TL’nin (hisse başına net 0,11985 TL) ortaklara temettü
olarak dağıtılması kararı 25.02.2013 tarihinde yapılacak genel kurulda görüşülecek.
SISE: Şirketin Çayırova Cam Sanayii A.Ş. ile birleşme işlemlerinin yeni SPK Kanunu
kapsamında ertelenmesine karar verildi.
TRKCM: Şirketin Trakya Yenişehir Cam Sanayii A.Ş. ve Trakya Polatlı Cam Sanayii A.Ş. ile
birleşme işlemlerinin ertelenmesine karar verildi ve Almanya'da mukim Fritz Holding GmbH'ın
%100 hissesinin satın alınmasına yönelik ''İyi Niyet Anlaşması'' imzalandı.
TSPOR: Yönetim Kurulu, hisse başına net 0,1818606 TL temettünün 06.03.2013 tarihinde
yapılacak olan olağan genel kurula teklif edilmesine karar verdi.
Seans sonrasında bilançosu açıklanan şirketler: EREGL
Yorum

Yorum