Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hiram
    Bağımlı
    • 27 Kasım 2008
    • 783

    #5476
    SÖnmezler den buyuk yatitim dikkat etmek lazim eski rekorunu gecebilirmi bu haberle

    Yorum

    • hiram
      Bağımlı
      • 27 Kasım 2008
      • 783

      #5477
      Bursa'nın köklü şirketlerinden Sönmez Holding, Adana Yumurtalık'ta 250 milyon dolarlık çimento fabrikası ve liman yatırımını başlattı.


      Dünya Gazetesine açıklamalarda bulunan Celal Sönmez, "Bundan sonraki yatırımlarımız turizme olacak. İstanbul'a otel düşünüyoruz" dedi. Enerjide umduklarını bulamadıklarını kaydeden Sönmez, geçen yıl yüzde 15 büyüdüklerini belirtti. Sönmez, "Bu yıl yüzde 5 olur. Ciro 400 milyon doları buldu. 2 Bin kişi istihdam ediyoruz. Asıl büyüme yeni yatırımlar devreye girince 2014'te olacak." dedi. Sönmez, "Yumurtalık yatırımında üretimin yüzde 100'ünü ihraç etmek istiyoruz. Buradaki kapasitemiz 2 milyon ton/yıl olacak." diye konuştu.

      Sönmez, tekstilde küçüldüklerini ama çıkmadıklarını ifade ederek, "Şirketlerimizden memnunuz. As Merkez Outlet iyi bir yıl geçirdi. Sönmez AGB, sanal mağazacılığa başladı" dedi.

      Tekstilde küçülüyoruz, ama başka sektörlerde öne çıkıyoruz diyen Sönmez, yine Ekonomiye Değer Katanlar sıralamasında Sönmez Bustaş A.Ş. ve Sönmez Lojistik Depolama AŞ olarak "Uluslararası Kara Taşımacılığı" dolayısıyla döviz girdisi sağlayan firmalar arasında ilk iki sırayı aldıklarını hatırlattı. Tekstilde küçüldüklerinin ancak bu oranda başka sektörlerde öne çıktıklarının altını çizen Celal Sönmez, tekstilden tamamen çıktıkları yönündeki algılamanın yanlış olduğunu dile getirerek; "Tekstilden tabii ki çıkmadık. Şu anda Sönmez Pamuklu Sanayi'nde viskon iplik imalatı devam ediyor. Bu arada ASF'de bayan giyimiyle ilgili elbiselik kumaş üretimi devam ediyor. Dokuma boya baskı üniteleri tamamen çalışıyor. Onlar açısından da baktığımızda karlı bir yıl kapattık. Memnunuz. 2013'ün biraz daha iyi bir yıl olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

      Haberin Kaynağı: Dünya

      Read more: http://www.borsahane.com/2013/02/son...#ixzz2KlWSYRGX

      Yorum

      • ibugra
        Tecrübeli
        • 28 Ağustos 2009
        • 720

        #5478
        s.a. hayırlı sabahlar

        Yorum

        • ahilas34
          Bağımlı
          • 02 Kasım 2011
          • 1442

          #5479
          Ben gıttım arkadaslar, trene bakar gıbı bakıyom zaten ...

          gonlunuze gore bı gun olsun gorusuruz

          Yorum

          • hiram
            Bağımlı
            • 27 Kasım 2008
            • 783

            #5480
            Kartonumm gÖster su bilanconu karini

            Yorum

            • muzzy
              Aktif
              • 12 Mart 2012
              • 205

              #5481
              hayırlı bol kazançlar, golts'a devam.

              Yorum

              • ahilas34
                Bağımlı
                • 02 Kasım 2011
                • 1442

                #5482
                Gunaydın hayırlı gunler arkadaslar,

                hepınızı, butun arkadaslarımı sevıyorum, sevgılıler gununuz kutlu olsun....

                Yorum

                • ibugra
                  Tecrübeli
                  • 28 Ağustos 2009
                  • 720

                  #5483
                  s.a. hayırlı sabahlar

                  Yorum

                  • radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 22825

                    #5484
                    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

                    Yorum

                    • MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

                      #5485
                      Slm Keyborsa
                      Lokman Hekim bugün 4.25 i gördü, 3.78-3.85 kademeleri arasında yaptığım alımları 4.20-4.23 kademelerinde realize ettim, pınsu daa 3.73 maliyetli alımlarımı 3.80 de dün ve bugün realize ettim. Pınsu da ve lokman hekimde aşağıdan tekrar maliyetlenmeyi düşünüyorum
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

                      Yorum

                      • bereket
                        Yeni Üye
                        • 17 Aralık 2008
                        • 23

                        #5486
                        Yabancıların beğendiği Türk hisseleri
                        14 Şubat 2013 Perşembe

                        Goldman Sachs geçen yıl çok iyi performans gösteren Türk banka hisselerinden artık kesin çıkış yapmanın zamanının geldiğini söylüyor. Bir istisna ile. Bu istisna, aynı zamanda HSBC’nin gelişmekte olan piyasalardaki en iyi 15 hisse portföyüne giren iki Türk hissesinden de biri: Halk Bankası.
                        JP Morgan Türkiye’de yatırım yapılabilecek alanlar arasında beyaz eşya ve otomotivi de sayıyor: Barclays beyaz eşyada Arçelik’i, HSBC ise otomotivde Tofaş’ı beğeniyor.
                        İşte bunlar yabancıların Türkiye için öne çıkardığı bazı hisseler.
                        Önce Halk Bankası
                        HSBC’ye göre Halk Bankası’nın avantajı güçlü sermayesi, yüksek likiditesi ve sürdürülebilir ve güçlü kârlılığı. Banka, 2013 kâr tahmininin 8 katına, özkaynak tahmininin de 1,55 katına işlem görüyor. HSBC “Bu oranlarla Halkbank Türk bankaları arasında en çekici hisse” diyor ve hisse fiyatının yüzde 38 artarak 24,5 liraya çıkacağını hesaplıyor.
                        Goldman Sachs ise genel olarak Türk bankalarından çıkış yapmak gerektiğini belirtiyor. Halk Bankası’nın kâr marjlarının daha sıkı rekabet nedeniyle düşeceğini, ücret gelirlerinin zayıf olduğunu ve yeni yasal düzenlemelerle daha da zayıflayacağını düşünüyor. Buna karşın, Halk Bankası’nın hisse fiyatının yüzde 29 artışla 23,4 liraya ulaşacağını tahmin ediyor.
                        Arçelik kimi aracı kurumlara göre fiyat artışı potansiyeli olmayan bir hisse. Ama Barclays öyle düşünmüyor. Bunun nedeni de Arçelik’in heyecan verici büyüme potansiyeli. Arçelik’in gelecek üç yılda hisse başına kârının yüzde 17, gelirlerinin yüzde 11 büyüyeceğini hesaplayan Barclays bu oranların, şirketin uluslararası benzerlerine göre daha yüksek çarpanlarda işlem görmesini haklı çıkarması gerektiğini düşünüyor.
                        Bir başka deyişle Barclays’in düşüncesi şu: Arçelik’in 2013 tahmini fiyat/kazanç oranı uluslararası akranlarının civarında. Ancak Arçelik onlardan daha kârlı, onun için daha yüksek oranlardan işlem görmesi gerekir. Çokuluslu Banka bu nedenle Arçelik hisselerinin fiyatının yüzde 34 değer kazanarak 14,3 liraya yükseleceğini hesaplıyor.
                        HSBC ise bir diğer tüketici grubu hisselerinden Tofaş’ı beğeniyor. HSBC’ye göre Tofaş’ın hisse senedi fiyatı yüzde 16 değer kazanarak 12,7 liraya çıkacak. Bunun en önemli nedenlerinden birisi, Tofaş’ın uluslararası satışlarında 120 bin araç için uyguladığı “al ya da öde” anlaşmaları sayesinde 2012 yılında kâr marjının yüzde 12,8’e kadar yükselmiş olması.
                        Bu anlaşmalar, özellikle AB gibi Tofaş’ın satışlarının önemli bölümünü yaptığı dış pazarlar zayıflasa da, satışların güçlü kalmasına neden oluyor. HSBC bu durumun devam edeceğini, üstelik Tofaş’ın küçük ticari araçlarıyla ABD pazarına girmek için Fiat-Chrysler ortaklığından nihayet izin almasının hissenin getirisini mevcudun da ötesinde etkileyeceğini düşünüyor.
                        Yabancıların Önerdiği Bazı Türk Hisseleri

                        Hisse

                        Öneren

                        13/02/13 1. Seans Kapanış Fiyatı, TL

                        Hedef fiyatı, TL

                        Potansiyel getiri, %
                        Halkbank

                        HSBC

                        17,75

                        24,50

                        38
                        Halkbank

                        Goldman

                        17,75

                        23,40

                        32
                        Tofaş

                        HSBC

                        10,95

                        12,70

                        16
                        Arçelik

                        Barclays

                        10,70

                        14,30

                        34

                        Yorum

                        • Ahmet Hakkı
                          Bağımlı
                          • 05 Mayıs 2008
                          • 1121

                          #5487
                          Golts Elliott analizi... (Bigpara'dan alıntı - 13/02/2013)

                          Üçgenin yukarı kırılacağını umuyorum, ama bilançonun güzel gelmesi lazım... ;)


                          Yorum

                          • VIX100
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2011
                            • 1945

                            #5488
                            kler gyo halka yanılmıyorsam 6 lardan ırz edildi,sonrasına grafikten bakabilirsiniz,bugünlerde başka bir gyo her allahın günü reklamlarla allanıp pullanıp servis ediliyor,yerseniz dolma var
                            oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

                            Yorum

                            • radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 22825

                              #5489
                              500 civarlarını son 4-5 gündür destek yaptığı görülen hissenin 510 ları aşması lazım görünüyor




                              Uploaded with ImageShack.us
                              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

                              Yorum

                              • radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 22825

                                #5490
                                1040 LARI DESTEK YAPMIŞ GÖRÜNEN HİSSENİN HEDEFİ 1200 LER OLABİLİR GİBİ





                                Uploaded with ImageShack.us
                                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

                                Yorum

                                Working...
                                X

                                Debug Information