Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
garanti bankasi’nin agirligini 180 baz puan artirarak %18,5’e yukseltiyoruz (finansonline)
garanti bankasi yilbasindan bu yana turk bankacilik endeksi’nin %5
altinda performans gosterdi. Bankanin kÂrinin aciklanmis olmasi ve 2013 yili
icin guclu bir gorunume sahip olmasi nedeniyle, hissenin ozellikle son yasanan
gelismeler isiginda daha fazla sektorun gerisinde kalmasini beklemiyoruz.
Bbva’nin ceo’su ve operasyonlarindan sorumlu yoneticisi angel cano cuma
gunu yaptigi aciklamada garanti bankasi’ndaki kontrol hissesini almak icin
dogru zamani beklediklerini dile getirdi.
Garanti bankasi kÂr performansi ile ozellikle 2013 yilinin ilk yarisinda piyasayi pozitif yonde
sasirtacak banka olarak konumlanmis durumda.
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Aynaklarin isaret ettigi bir diger nokta ise hizli tren ve ucuncu kopru.
`otoyollardan en cok gelir elde edilenlerden biri istanbul-ankara hatti. Hizli
tren devreye girdikten sonra kim arabayla gidecek bunu da dusunmek lazim` diyen
bir kaynak, ucuncu koprunun de bogazici ve fatih sultan mehmet koprulerinin
gelirlerini olumsuz etkileyecegini belirtti.ihalede olusan rakami degerlendirirken
isletme hakkini devralacak sirketin kendi karariyla gecis ucretlerini
artiramayacaginin da sozlesmeye yazildigina dikkat ceken bir kaynak soyle konustu:
`kopru ve otoyollarin 2011’de yillik brut geliri 550 milyon dolar. Bunun
uzerinden yuzde 18 kdv kesintisi yapiliyor. Koprulerde yuzde 10 da belediye payi
var. 233 milyon dolar bakim onarima gidiyor. Sonucta vergi ve faiz haric yillik
net yaklasik 220 milyon dolar gelir soz konusu. Isletme hakki 25 yilligina
devrediliyor. Gecmis bes yilda yolcu sayisi yuzde 3,5 artiyor. Bu hesapla ihale
bedeline bakilirsa tablo zaten ortada `
sozkonusu habere asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
hiram hoş geldinnnnnn varmı heybede bişe .. seni tebrik ediyom dedklerin bir bir çıkıyor...
Mevlana der ki;
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum