Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11674

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EPİ TOPU 1İ5m LOT VAR

EL ATSANIZA SALİHA İLE GÜKO
    biz el attıkmı aşşağı doğru kırdırıyoz abi şekil a da görüldüğü gibi
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• ahilas34
      Bağımlı
      • 02 Kasım 2011
      • 1442

radyolog abı, senın sevmedıgın , kızdıgın bırnde varsa bırer adet alalım seni mı kırcaz...

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11674

alctll buralardan alınırrrrrr emmee pul kalmadııııı
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11674

Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

kap : Zorlu enerji elektrik uretim a.s. / zoren [] ozel durum aciklamasi (genel) 01.02.2013 17:10:43

ozel durum aciklamasi (genel)
          ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Organize sanayi bolgesi, pembe cad. No:13 16159 bursa
          telefon ve faks no. : 0 212 456 23 00 / 0 212 422 00 99
          ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0 212 282 28 10
          yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
          ozet bilgi : Lisans basvurusu hakkinda

---------------------------------------------------------------------------------------------
          aciklanacak ozel durum/durumlar:

Zorlu enerji elektrik uretim a.s.`nin %73 oraninda hissedari oldugu zorlu jeotermal enerji elektrik uretimi a.s., manisa ili, alasehir ilcesinde jeotermal enerjiye dayali uretim tesisinde ilave 24,9 mw kurulu gucle 49 yil sureyle faaliyette bulunmak uzere, t.c. Enerji piyasasi duzenleme kurumu baskanligi`na 80808 sayili dilekceyle basvuruda bulunmustur.

|
          Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11674

Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

kap : Baysan trafo radyatorleri sanayi ve ticaret a.s. / bayrd [] maddi duran varlik alimi 01.02.2013 17:09:32

maddi duran varlik alimi

ortakligin adresi : Yazlik yeni mah. D-130 karayolu cad. No:87/a golcuk kocaeli
            telefon ve faks no. : (262)433 23 90 - (262)433 23 88
            ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : (262)433 23 90 - (262)433 23 88
            yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
            yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
            yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
            konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : 01.02.2013
            ozet bilgi : Kocaeli ili, golcuk ilcesi, 30mib pafta, 234 ada, 21 ve 35 parseller 735 m2 sanayi arsasi alimi

alima konu maddi duran varligin niteligi : Arsa
            alima konu maddi duran varligin mevkii, yuzolcumu : Kocaeli, golcuk, s.yazlik 735 metrekare
            alima iliskin yonetim kurulu karar tarihi : 30.01.2013
            toplam alim bedeli : 450.000 tl
            alim bedelinin ortaklik odenmis sermayesine orani (%) : 5,42
            alim bedelinin ortakligin kamuya aciklanan son mali tablosundaki aktif toplamina orani (%) : 2,04
            alim bedelinin ortakligin kamuya aciklanan son mali tablosundaki maddi duran varliklarin net degerine orani (%) : 4,93
            alim kosullari : Alim bedeli tapu devir tesliminde odenmistir
            islemin tamamlandigi/tamamlanacagi tarih : 01.02.2013
            alimin amaci ve ortakligin faaliyetlerine etkileri : Yeni fabrika yapimi, kiralik olarak kullanilan uretim tesisinin yeni yapilacak olan fabrika binasina tasinacaktir.
            Karsi taraf : Mucahit bayoglu (gercek kisi), yasar sifil (gercek kisi)
            karsi taraf ile olan iliskinin niteligi : Iliskili taraf degildir.
            Maddi duran varligin degerinin belirlenme yontemi : Baysan yonetim kurulu tahsis karari ve pazarlik usulu
            degerleme raporu duzenlenip duzenlenmedigi : Degerleme raporu duzenlenmemistir.
            Degerleme raporu duzenlenmediyse nedeni : Taraflar arasinda karsilikli gorusulerek anlasilmis olmasi sebebi ile
            degerleme raporu duzenlendiyse rapor sonucu bulunan tutar : -
            islem degerleme raporundaki sonuclara uygun gerceklestirilmemisse/gerceklestirilmeyecekse gerekcesi : -

karar no : 44
            karar tarihi : 30.01.2013
            kararin konusu : Kapasite artisi ve yatirimlar hk
            toplantiya katilanla : Tuncer baydar, yesim akbasoglu, suat bas, fatih telli

sirketimiz yonetim kurulu yazlik yeni mah. D-130 karayolu cad. No:87/a golcuk - kocaeli adresindeki sirket merkezinde 30.01.2013 tarihinde toplanarak asagidaki hususlari oy birligi ile karar altina almislardir.

1) sirketimizin, ``baysan makine san. Ve tic. Ltd.sti.`` firmasindan kiralamis oldugu mevcut uretim yerinin (fabrika binasinin), gerceklestirmekte oldugumuz uretim faaliyeti cercevesinde yetersiz kaldigi gorulmektedir. Bu nedenle sirketimize ait olacak yeni bir fabrika binasi yatiriminin gerceklestirilmesine,
            2) yeni fabrika binasi yatirimi karari cercevesinde;
            * kocaeli ili golcuk ilcesi 30mib pafta, 234 ada, 35 parsel 284,00 m arsanin 165.000 tl,
            * kocaeli ili golcuk ilcesi 30mib pafta, 234 ada, 13 parsel 451,00 m arsanin 285.000 tl,
            * kocaeli ili golcuk ilcesi 30mib pafta 234 ada, 23, 24, 25, 26, 27, parsel 2.413,55 m arsanin 900.000 tl,
            bedelle olmak uzere toplam 3.148,55 m sanayi imarli arsanin 1.350.000 tl bedelle sirket oz kaynaklarindan finansmani saglanarak karar tarihinden itibaren 2 hafta icinde satin alinmasina,
            3) sirket tarafindan satin alinan bu arsa uzerinde sirketimiz uretim faaliyetine uygun fabrika binasi insaatinin yapilmasina, mevcut uretim tesisimizin makine ve cihazlarla birlikte yatirim tamamlandiginda yeni fabrika binasina tasinmasina, yeni uretim tesisi icin ilave makine ve cihazlarin alinmasina,
            4) yapilacak arazi, bina ve makine yatirimlari icin toplam 6.000.000 tl kaynaga ihtiyac duyulacagi, yatirim tutarinin 1.350.000 tl`sinin ozkaynaklarimizdan kalan tutarin ise 5 yil vadeli finansal kiralama yolu saglanmasina , ve gerekli tum devlet destekleri ve tesviklerinin alinmasina,
            5) yapilacak yatirima icinde bulundugumuz yilin mart-nisan aylarinda baslanmasina ve yatirimin yaklasik 12 ayda tamamlanmasina,
            6) sirketimizin 2012 yili aylik ortalama kapasite kullanimina kiyasla, 2013 yili ocak ayi kapasite kullanimi %70 oraninda artmistir. Kapasite kullanimindaki artisin devam edecegi beklentisiyle; yukarida bahsedilen yatirimlarimizin gerceklesmesi sonucunda uretim kapasitemizin mevcut uretim kapasitemize gore %100 oraninda arttirilmasi planlanmaktadir.
            Oy birligi ile karar verildi.

Sirketimiz arsasi bitisiginde bulunan kocaeli ili golcuk ilcesi yazlik mevkii 234 ada, 35 ve 21 parsel, 30mib paftasinda kayitli yasar sifil (451 metrekare) ve mucahit bayoglu (284 metrekare)`na ait 735 m2 arsanin toplam 450.000 tl bedelle satin alinmas, golcuk tapu mudurlugu`nde sirketimiz adina islemleri 01.02.2013 tarihinde tamamlanmistir.
            Yukarida bahsi gecen kocaeli ili, golcul ilcesi yazlik mevkii, 234 ada, 23,24,25,26,27 parsel 30 mib paftasinda kayitli ali yildirim sezer`e ait 2.413,55 m2 arsanin toplam 900.000tl bedelle satin alinmasi islemleri ile ilgili golcuk tapu tapu mudurlugu`nde gerekli basvurular yapilmis olup, 04.02.2013 tarihinde satin alma islemi tamamlanacak, bedeli islemler tamamlandiktan sonra pesin olarak odenecektir.
            Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11674

erdal bey olsaydı 450 den sattıklarını geri yerine koyardıı
              Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11674

iyi akşamlar...
                Mevlana der ki;

Yorum

• ahilas34
                  Bağımlı
                  • 02 Kasım 2011
                  • 1442

hayırlı aksmalar, ıyı tatıller

Yorum

• ahilas34
                    Bağımlı
                    • 02 Kasım 2011
                    • 1442

Sorma gukom ya, erdal ab ı bıde bana soruyo , salıha senın kagıtların kacta...

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 22825

ıyı tatıller arkadaşlar

paranzı sağlığınız bozmasın
                      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• Penguen
                        Mahdumu Kamil
                        • 02 Mayıs 2008
                        • 1387

Olan bitene akıl erdiremediğim için Falcı Fatma Abla’dan yardım istedim.
                        Hele şu Spor Toto kuponuna bir göz at dedim.
                        “Kızanım 13+1 şart mıdır, gel 13’e razı ol” dedi ve
                        tutup kuponu yeniden düzenledi.
                        “Bu rakamlar, harfler ne oluyor” diye sordum.
                        “Rakamlar günleri gösteriyor,
                        Harf de Kırmızının K’sı” cevabını verdi.
                        “Ortadaki çizgi nedir” diyecek oldum.
                        “Mektep-medrese görmüş çocuksun.
                        Unuttun herhalde
                        Şablonun ortasına Medyan derler.
                        Medyanın alt ve üstüne bakarsan
                        Şablonun Simetrik olduğunu göreceksin.
                        Göremiyorsan gözlerin bozuk demektir.
                        Yarından tezi yok hekime görün.
                        Gözlüğü takınca belki güzelliğimi fark eder ve
                        “Abla bugün pek güzel olduğunu söyleyen oldu mu”
                        diye sormayı akıl edersin a akılsız” diye çıkıştı. ;)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• VIX100
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2011
                          • 1945

muz cumhuriyetini yöneten gürcü köprü otoyol ihalesinden bahsetmiş ,koç ve gözdeciler araştırın isterseniz,spottan kaat mı ?
                          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Ahmet Hakkı
                            Bağımlı
                            • 05 Mayıs 2008
                            • 1121

Global Menkul Değerler Garanti Bankası bilanço analizi... (01/02/2013)

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 22825

Uploaded with ImageShack.us
                              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uploaded with ImageShack.us
                                rakı balık alemi ha ! abi öle olsun bakalımk24
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information