s.a. hayırlı sabahlar bol kazançlar
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
cuma günü golts iyi demiştik demi....GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergolts iyi...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Usta bu MEMS1 bende var. Varmı bunda gelecek ?flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermanko halkın şirketi,tamamen açıldı
memsa ömürboyu garantili...::[AZİNA]::...
Yorum
-
Makinenin 40 yılda bir fare tuttuğu da oluyor. ;)Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birinci seansın ilk 10 hissesinin 9'u Otomat'ta !
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
temettü ve karlılığa bakıyoruz kaat alırken,bunda öle bişey göremiyorum,inşallah çerezlik almışssındırazina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsta bu MEMS1 bende var. Varmı bunda gelecek ?oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
hiram yok mu bişe ::
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Netas ta neler oluyor?Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
ibugra ne yaptın kağıtlarıMevlana der ki;
Yorum
-

Yorum