mıllet benım gozum mu bozuldu ekranım mı akmerkez 24,00 olmus
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
çok şükür hocam iyiz sen nasılsın nerelerdesinEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba arkadaşlar. sağlık sıhhat iyidir umarım.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
içinden brisa ve netaşı seçmiştim brisa yaptı yapıcanı teşekkürlerGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://forum.keyborsa.com/showthread...566#post461566
işte benim liste bakıp değerlendiren olduysa ne ala ...
netaş beklemedyim hala inşallah oda yapıcak
Yorum
-
dök kurtlarını dağıt kafanı benim içinde bir kadah rakı yap benden ...ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyse benım aklımı bırakmadı sagolsun ortaklarım, su ülker ın reklamlardakı kadınlar matınesıne sıbel can a gıdyorum. sızın ıcın de eylenırım. kolay gelsın ben yokken kagıtlarıma mukayyet olun
selamlar
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
netasda aldığın fiyatın üstündedirrr şuan ..ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriçinden brisa ve netaşı seçmiştim brisa yaptı yapıcanı teşekkürler
netaş beklemedyim hala inşallah oda yapıcak
ama oda yapcak el becbur bir terslik olmazsa eyer endekste..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Merhaba. Gününüz güzel geçsin.ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpenguen hocam ne goruyonnnnnnnnnnnnn
Gözler bozuk olduğu için birşey göremiyorum. ;)
Ama grafik mavi orta bant aşağı geçildiğinde alıcılar, kırmızı üst bant
yukarı geçildiğinde satıcılar safında yer al diyor.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
evet hocam inşallahGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternetasda aldığın fiyatın üstündedirrr şuan ..
ama oda yapcak el becbur bir terslik olmazsa eyer endekste..
Yorum
-
Haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
kap : Ege gubre sanayii a.s. / eggub [] ozel durum aciklamasi (genel) 16.01.2013 15:50:32
ozel durum aciklamasi (genel)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : 25.cadde no:2 cakmakli koyu aliaga / izmir
telefon ve faks no. : 02326251250 - 02326251245
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 02326251250 - 02326251245
yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
ozet bilgi : Esas sozlesme degisikligi hakkinda yonetim kurulu karari
---------------------------------------------------------------------------------------------
sirketimizin 16.01.2013 tarih ve 130/1 sayili yonetim kurulu toplantisinda yeni turk ticaret kanunu ve sermaye piyasasi kanunu`nda yer alan duzenlemeler kapsaminda, sirketimizin esas sozlesmesinin 3,6,8,9,11,12,13,15,16,19 ve 20.maddelerinin ekli tadil tasarisina gore degistirilmesine, gerekli izinlerin alinmasina ve degisiklik hususunun genel kurul`da ortaklarin onayina sunulmasina karar verilmistir.
|Mevlana der ki;
Yorum
-
XU100’ün EUR ve USD bazlı Aylık Grafikleri
Bugünkü 84.100 kapanışı ile TL bazında tüm zamanların rekoru kırıldı.
EUR bazlı 35.800 kapanışı ile Ekim 2007’deki 34.700 zirvesi yukarı geçildi.
Kasım 2010’daki 36.600 ve Ocak 2000’deki 37.600 zirveleri menzile girdi.

USD bazlı 47.600 kapanışı ile Ekim 2010’daki 49.600 ve Ekim 2007’deki
50.200 zirvelerine biraz daha yaklaşıldı.

Grafikler XU100’ün EUR ve USD bazlı kredinin geriye kalan % 5’lik dilimini
harcamaya başladığını söylüyor.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum