epopeus Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Kapanış seansı sonunda fiyat alışta 3.72, satışta 3.73'e geldi.
Kademe analizine bakılırsa tek fiyattan işlemler esnasında
vatandaşın biri 3.73'ten 8.920 tane almış.
Başka bir diyeceğim yoktur.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
daha öncede yazdığım gibi katil geri geldi ama vol baktığımızda çıktığı kadar bir işlem olmamış demek pek isteği yokmuş gibime geldi benim."tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
hediyeyi eldem teslim etcem kim birinci olduysa yolla gelsin hocam ::::::::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternereye hooop. hediyesini ver 1. nin.
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTTKOM
692 Satış yazdım gıtmedi
HAFTAKIK GRAF azzzzzzzz sonraaaa
Uploaded with ImageShack.usDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog hocam kanal içinde kalacağını kanıtlarsa güzel olur gibime geliyor doğrumu düşünüyorum acaba
;););););)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum