iyi akşamlar...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
aktif al dedimmiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Yorum
-
Güncelleme 1115
ÇIKANLAR//
ARENA-CMENT-DERIM-DEVA-KAPLM-MNDRS-OTKAR-PINSU-RYSAS-TOASO-
VKING-YAZIC
GİRENLER//
AGYO-ALKA-ATAC-AYGAZ-BIZIM-BRISA-ECZYT-GEDIK-HURGZ-MMCAS-
MUTLU-PIMAS-PRZMA-TRGYO-TRKCM-TSGYO-ULKER[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
kolay gelsin arkadaşlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
özelleştirme hikayesii abi.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoğan grubu hareketli bugün
nedenini bilen varmıMevlana der ki;
Yorum
-
pardon abi ben dogub okumuşum ::::::::::::::::::::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözelleştirme hikayesii abi.
))))
Mevlana der ki;
Yorum

Yorum