simurg hocamı görmek gerçekten çok güzel ilk forma geldiğimde bir arkadaşım tavsiyesiyle katıldım ve o zamanlar da simurg üstadın engin bilgi ve yorumlarından çok şey öğrendim diğer arkadaşlar gibi kendisinin gene bizlere yol göstereceğinden hiç kuşkum yok hepinize çok teşekkür ediyorum. Şunu da belirteyim bu zaman zarfında borsada çok bişey kazammadım ama sizlerden çok şeyler öğrendim tekrar çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
9 yılda dadaş edemedimiler seniSÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdadaş değilim, efeyim hocam iş icabı erzurumdayı 9 yıldan beri
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
HZNDR şu an % 7 primle getiri tabelasının ilk sırasında yer alıyor.
Hisse karını % 200'ün üzerinde arttırmış. Ancak 150'den fazla kişinin katıldığı, 3 ihtimalli yarışmada hisse kendine 1/450'de bir şans dahi bulamamış.
Ne gündemi takip ediyor, ne bu işlere kafa yoruyoruz.
Biri düşün peşime deyince ardından gidiyoruz.
Kurdu izleyen kuzulardan farkımız yok.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
bizim kanımızda efelik yörüklük var. değil 9 yıl 99 yılda dursak asimile olmayızGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9 yılda dadaş edemedimiler seni
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbelli zaten...
dadaş olsan bu sorunun cevabını bilirdin
GÜKO.... DADAŞMISAN GARDAAAŞŞ

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
uslu dursana be yawwwGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkozaa ipeği yakalarmı ne dersiniz...
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
peki abi sustum ..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruslu dursana be yawww
Mevlana der ki;
Yorum
-
yürü len brısa efekent hocam bir tavan görsünsabah hava atıyodu ::::::
)))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
param olsa burdan birazda goddy alırdım...Mevlana der ki;
Yorum
-
efekent abi senin tükkanda i phone varmıBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Konuya iliskin olarak yapilan basin aciklamasina gore; borusan holding,
faaliyet gosterdigi sektorlerdeki buyume stratejisi paralelinde onemli
bir satin alma anlasmasina imza atiyor.
Bu satin alma operasyonu, yarin duzenlenecek bir basin toplantisi ile
duyurulacak.
Aciklamaya gore, basin toplantisina borusan holding ceo`su agÂh ugur ve
ilgili yoneticiler katilacak.
-matriks-
|Mevlana der ki;
Yorum
-
buda DADAŞ deelmiş... buda bilmiyorGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ya ne pokham... diyeceksiniz aslanım

Yorum
-
kalb kalbe karşımış svg gükooGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparam olsa burdan birazda goddy alırdım...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum