Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • erdal80
    Katılımcı
    • 18 Eylül 2012
    • 127

GOODY sever arkadaşlarım, 4.83 ü geçen BRİSA ya dikkat 5.08 direncine çarparmı acaba,sevgiler.
    Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
    Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

Saat: 10:25

Küresel ekonomiyi tehdit eden Avrupa'da sular bir türlü durulmazken yılı bitirmeye iki ay kala piyasaları bu yol haritasını takip edecek.

facebook
      twitter
      digg

e-posta
      yazdır
      THE LİRA-Yeni yıla iki ay aydan az süre kala Avrupa’da hala çözüm bulunmuş değil. Liderlerin arka arkaya yaptığı toplantılar belirsizliği gidermede yetersiz kalırken gelecek iki aylık dönemde atılacak olan adımlar önem taşıyor. Yunanistan tarafında bu hafta 2013 bütçesinin onaylanması yakın vadede önem taşırken Almanya’nın süreçteki tavrı yakından takip edilecek.

İşte gün gün yol haritası
      3-5 Kasım: G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankaları başkanları Meksika’da buluştular.

5 Kasım: Yunanistan’da Troyka’dan bir sonraki kredi dilimini alabilmek için kilit önem taşıyan yapısal reformların bugün parlamentoya sunacak.

6 Kasım: Yunanistan’da kamu be özel sektör çalışanları 48 saatlik greve gidecek. Aynı gün Yunanistan’da tahvil ihracı yapılacak.

ABD’de başkanlık seçimin yapılacak

7 Kasım: Yunanistan’ın kemer sıkma ve reform planlarının onaylanacak. Bu onay 31.5 milyar euroluk yeni kredi diliminin kilidini çözecek.

Avrupa Komisyonu ekonomik tahminleri güncelleyecek.

8 Kasım: Yunanistan için Avrupa Komisyonun özel toplantısı. Bu toplantı Yunanistan’ın reform planının kabul etmesi halinde yapılacak.

ECB faiz toplantısı. Piyasa uzmanları ECB’nin faiz kararında değişiklik beklemiyorlar. Dikkat edilecek nokta ise fonlama tarafında olacak.

İspanya tahvil ihalesi yanı günde takip edilecek.

10 Kasım: Hollanda’da Liberal İşçi partisi hükümete gelecek.

11 Kasım: 2013 Yunan bütçesi parlamentoda oylanacak.

12/13 Kasım: Eurogroup/ECOFIN Bölgenin maliye bakanları bir araya gelecek. Yunanistan’ın kredi programında bir uzatma olup olmayacağının ele alınması bekleniyor. Aynı toplantıda Güney Kıbrıs’ında durumu görüşülecek.

13 Kasım: İtalyan ve Yunanistan tahvil ihalesi

14 Kasım: Portekiz’de grev var. Ülkenin en büyük sendikası CGTP (İşçi Konfederasyonu) kemer sıkma tedbirlerine karşı greve gidecek.

İtalyan tahvil ihalesi

15 Kasım: Euro Bölgesi için Üçüncü çeyrek büyüme rakamları gelecek.Eurostat verilerine göre bölgede üçüncü çeyrekte yüzde 0.3’lük daralma bekleniyor.
      19-20 Kasım: ECB workshop düzenleyecek. Merkez Bankalarını bir araya getirecek olan workshpta baka yöneticileri ve akademisyenler para politikalarının ve piyasalarının durumunu tartışacaklar.

20-21 Kasım: İspanya tahvil ihalesi.

22-23 Kasım: AB liderler zirvesi. Yetkililer 2014-2020 arası AB bütçesini görüşecek.

25 Kasım: İspanya’nın ayrılmak isteyen otonom bölgelerinde Katalonya’da seçim yapılacak. Bölgesel yönetim başkanının erken seçim çağrısı gerçekleşecek.

25 Kasım: İtalya’da merkez sol parti Nisan 2013’te yapılacak olan seçimler öncesinde Demokrat parti liderini seçecek. Floransa Belediye Başkanı Metteo Renzi favori olarak görünüyor.

27 Kasım: İtalya ve İspanya’da tahvil ihracı

28-29 Kasım: İtalya tahvil ihalesi

2 Aralık: İtalyan merkez solunda iki raund

3-4 Aralık: Eurogrou/ECOFİN toplantıları. Euro Bölgesi’nden 17 maliye bakanı bir araya gelecek.

4-6 Aralık: Alman SPD yıllık parti konfransı
      5-7 Aralık: ECB faiz toplantısı.

9 Aralık: 2013 federal seçimleri öncesinden Alman SPD Partisi özel konfreransı

11 Aralık: İspanya tahvil ihalesi

12 Aralık: İtalya tahvil ihalesi

13-14 Aralık: Avrupa Konseyi zirvesi.ECB’nin ortak banka denetimi rejiminin somutlaştırılması bekleniyor.

13 Aralık: İspanya ve İtalya tahvil ihalesi

16 Aralık: İtalya’da İtalyan Halkı Partisi yeni liderini seçecek.

18 Aralık: İspanya tahvil ihracı

27-28 Aralık: İtalyan tahvil ihracı
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• Penguen
        Mahdumu Kamil
        • 02 Mayıs 2008
        • 1387

Son düşüşten önce sevgili kardeşlerim ne alıp ne satıyorsun diye sorduklarında 3.36-3.37-3.38’den 100-200 HZNDR alıyorum demiştim.

Konuşmamızdan sonra bana 3.36-3.37-3.38’den çerezlik senet gelmez oldu. Kuşkulanıp telefon açtığımda hay dilim kopsaydı dedim. Çünkü ne aldığımı, nereden aldığımı, ne kadar aldığımı söylememe rağmen bunlar gidip 3.41-3.42-3.43’e yüklü alış girmişler. Amcalar da malı kucaklarına bırakmış. Sevgili kardeşlerim kazanma hırsının, bende fazla gevezelik etmenin cezasını bunca zaman bekleyerek ödedim.

Olayı öğrendikten sonra bana bir daha ne alıp sattığımı sormayın; çünkü söylemeyeceğim demiştim. Şimdi telefon açıp madem zararınızı kurtardınız bir daha da senet-sepet işlerine girmeyin desem iyi olacak.
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• hiram
          Bağımlı
          • 27 Kasım 2008
          • 783

efekent hocam tebrık ederım walla tspor 10,50 gelcek dedınız 3 gun içinde geldı buralardan bır tepkı gelırmı

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11733

sktas nasıldır acaba...
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• hiram
              Bağımlı
              • 27 Kasım 2008
              • 783

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Son düşüşten önce sevgili kardeşlerim ne alıp ne satıyorsun diye sorduklarında 3.36-3.37-3.38’den 100-200 HZNDR alıyorum demiştim.

Konuşmamızdan sonra bana 3.36-3.37-3.38’den çerezlik senet gelmez oldu. Kuşkulanıp telefon açtığımda hay dilim kopsaydı dedim. Çünkü ne aldığımı, nereden aldığımı, ne kadar aldığımı söylememe rağmen bunlar gidip 3.41-3.42-3.43’e yüklü alış girmişler. Amcalar da malı kucaklarına bırakmış. Sevgili kardeşlerim kazanma hırsının, bende fazla gevezelik etmenin cezasını bunca zaman bekleyerek ödedim.

Olayı öğrendikten sonra bana bir daha ne alıp sattığımı sormayın; çünkü söylemeyeceğim demiştim. Şimdi telefon açıp madem zararınızı kurtardınız bir daha da senet-sepet işlerine girmeyin desem iyi olacak.
              ;););)

Yorum

• yavuz1898
                Tecrübeli
                • 15 Aralık 2009
                • 222

s.a. iyi günler.

bu arada yeni sayfamız hayırlı olur inşallah.

Yorum

• EFEKENT
                  Kıdemli
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 4329

hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  efekent hocam tebrık ederım walla tspor 10,50 gelcek dedınız 3 gun içinde geldı buralardan bır tepkı gelırmı
                  10,70 direnci üzerinde 11,20 direnci.
                  10,50 desteği altında 10,25 desteği.
                  "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                  Hint Atasözü

Yorum

• EFEKENT
                    Kıdemli
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 4329

yürü be rheag.
                    Hint Atasözü

Yorum

• radyolog
                      OKURYAZAR
                      • 03 Ağustos 2008
                      • 23141

TTKOM buralarda frene basmazsa 630 a kadar inebilir
                      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• erdal80
                        Katılımcı
                        • 18 Eylül 2012
                        • 127

Sevgili GÜKO25 söktaş zamanında hindistana yaptığı yatırımlarla gündeme gelip parlayan bir yıldız olmuştu,17.50 yi gören kağıt tekrar eski yerinde birileri bugünlerde kurcalıyor son 3 ay içinde 3.45-3.70 arası oynaşıyor 3.60 altı sıkıntı 3.73 üzeri 4.02 direnci kendini bekliyor bence,sevgiler.
                        Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
                        Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• bogazici77
                          .............
                          • 11 Temmuz 2009
                          • 1920

ananın memleketine kadar yolun var spek bas basabildiğin kadar
                          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• yavuz1898
                            Tecrübeli
                            • 15 Aralık 2009
                            • 222

geçen hafta goody aldım geri verdim.hala gözüm üzerinde.

Yorum

• GÜKO25
                              Ankara sponsoru
                              • 02 Eylül 2009
                              • 11733

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              ananın memleketine kadar yolun var spek bas basabildiğin kadar
                              o hangisinin sipeği bi bakayım hele seni niye üzüyo...
                              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• bogazici77
                                .............
                                • 11 Temmuz 2009
                                • 1920

trabzonspork24
                                Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information